fbpx

THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM

SZEMÉLYESEN VAGY ONLINE

HATALMAD VAN A SAJÁT VALÓSÁGOD FELETT!

THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM

Gondolkoztál már azon, hogy miért történnek veled újra és újra ugyanazok a dolgok? Hogy egyes élethelyzeteket miért nem tudsz valóban megoldani? Például hogy miért nem élsz boldog párkapcsolatban? Miért nem vagy elégedett önmagaddal? Vagy hogy Miért nem éred el azt az anyagi szintet, amire mindig is vágytál? Miért nem dolgozol olyan helyen, amit valóban szeretsz? És miért nem laksz ott, ami álmaid netovábbja?

Nos, ha ezek közül bármelyik is igaz Rád, akkor ne menj máshová!

“A ThetaHealing Alap Tanfolyam életem legjobb döntése volt.”

Piroska

Ha vannak olyan élethelyzetek, amik megoldásra várnak az életedben vagy csak egész egyszerűen nyitott vagy arra, hogy nyiss a spiritualitás és az élet mélyebb értelme felé, akkor szeretettel ajánlom Neked a ThetaHealing® technikát.

Ez a jelenleg egyik legmeghatározóbb energetikai módszer, amely által képessé válsz akár pillanatok alatt a Téged korlátozó körülményeket, egyben hitrendszereket átalakítani.

Hiszen ahhoz, hogy új világra ébredj, először a belső világodban szükséges változtatnod.

Mi is az a ThetaHealing® technika?

Egy olyan kvantummechanikára épülő energetikai módszer, amivel automatikusan megtanulod théta agyhullámra váltani az agyad, és ezáltal kapcsolódni az úgynevezett Kvantum vagy Mindenség Teremtőjének teréhez.

Ebben az állapotban újraprogramozhatod elméd azon részeit, amivel eddig esetleg tudattalanul szabotáltad bizonyos életterületek sikeres megélését, céljaid elérését, a boldog párkapcsolatot, anyagi bőséget, szellemi, fizikai és lelki jólétedet.

Akár segítőként, akár magánemberként sajátítod el a technikát, a tanfolyam elvégzése után bátran alkalmazhatod a tanultakat önmagadon és a környezeteden is.

“Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad! ❤ Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”

Laura

RÓLAM

Forgony Anna vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens.

2013 fordulópont volt az életemben, ekkor nyitottam igazán spirituális irányba, kezdtem el foglalkozni önfejlesztéssel és a különböző élethelyzetek mögött meghúzódó lelki okokkal. A nagy változás 2018-ban köszöntött be, amikor is részt vettem első ThetaHealing® tanfolyamomon, amit aztán számtalan további ThetaHealing® képzés követett. 2019 őszén elvégeztem a ThetaHealing® instruktor képzést, így már nemcsak alkalmazom, de tanítom is a technikát. Utána szinte azonnal felmondtam az akkori multi pozíciómban, és immáron 2020 decembere óta főállásban is ThetaHealing®-gel és mások támogatásával foglalkozom.

Nemcsak a szakmai sikert köszönhetem ennek a technikának és a kitartó önmunkának, hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, és mindezt időben, fizikailag és érzelmileg is szabadon tehetem. Már tudom, milyen érzés valóban támogató és boldog párkapcsolatban lenni, és a múlt terheit lerakva egyre inkább élvezem a MOST ragyogó pillanatát.

Ha úgy érzed, hogy támogatód lehetek ezen a csodálatos úton, örömmel és szeretettel fogadom a jelentkezésed!

Forgony Anna

ThetaHealing® instruktor és konzulens

 

THETAHEALING® ALAP TANFOLYAM TEMATIKA

THETAHEALING TÖRTÉNETE

AGYHULLÁMOK, KIEMELTEN THÉTA AGYHULLÁM

THETAHEALING NAPI MEDITÁCIÓ

INTUITÍV TESTSZKENNELÉS, VAGY MÁSNÉVEN LEOLVASÁS

EGYÉNI ÉS CSOPORTOS FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET KÜLDÉSE

HITRENDSZEREK KIALAKULÁSA

HIEDELMEK SZINTJEI

HITMUNKA, AZAZ HITRENDSZERCSERE

ÉRZELMEK TEREMTÉSE

ÁSÁS MÓDSZERE (THETAHEALING BLOKKOLDÓ TECHNIKÁJA)

KÜLÖNBÖZŐ FÉLELMEK MEGSZÜNTETÉSE

NEHEZTELÉS ÉS MÁS NEGATÍV ÉRZÉSEK KIDOLGOZÁSA

MANIFESZTÁCIÓVAL KAPCSOLATOS BLOKKOK ELTÁVOLÍTÁSA

A MINDENSÉG TÉRKÉPE

TEREMTÉS, AZAZ MANIFESZTÁCIÓ

SZELLEMEK, PSZICHIKAI TÁMADÁSOK, LELKI HORGOK

ŐRANGYALOKKAL ÉS TOTEMÁLLATOKKAL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ

BETEGSÉGEK ÉS RENDELLENESSÉGEK KIALAKULÁSA ÉS LELKI HÁTTERE

LÉLEKTÁRSAK

ENERGETIKAI HÁZASSÁG MEGSZÜNTETÉSE RÉGI KAPCSOLATTAL

LÉLEKTÖREDÉKEK VISSZAHÍVÁSA

ÖREGEDÉSÉRT FELELŐS GENETIKAI HITEK ELTÁVOLÍTÁSA

GENETIKÁVAL KAPCSOLATOS HASZNOS INFORMÁCIÓK

DNS - AZ ÚJ VILÁG EGYIK KULCSFONTOSSÁGÚ ELEME

“Körülbelül másfél évvel ezelőtt bukkantam rá Anna Facebook oldalára, és már akkor csodálattal figyeltem a munkásságát. Végül úgy alakult, hogy elmentem hozzá egy konzultációra, és már akkor éreztem, hogy tanulni szeretnék Tőle. Van benne valami természetes pozitivitás és erős hit, ami bárki számára követendő példaképpé formálja őt. Jó néhány évvel ezelőtt végeztem már alap tanfolyamot, sőt, utána haladót is, de mivel nem használtam a technikát, szerettem volna felfrissíteni a tudásom, így Anna online tanfolyamán vettem részt ismétlőként. Nem tudtam elképzelni, hogy virtuálisan milyen lesz a hangulat vajon, de minden számításom felülmúlta. Nagyon jó kis csapattá kovácsolt minket ez a 3 nap, ami nem csak 3 nap volt. 😊 Azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, közösen gyakorlunk. Mindehhez Anna felajánlotta, hogy ha kérdésünk merülne fel, szívesen segít, így még magabiztosabban alkalmazzuk a ThetaHealing technikát.
Jó szívvel és teljes bizonyossággal ajánlom Annát konzulensként és instruktorként is egyaránt! ❤”

Vivi

“Arra buzdítok mindenkit, hogy ismerje meg Annát és ezt a csodálatos módszert, ami nem más mint a ThetaHealing®! Csak megerősíteni tudom a leírtakat, és hogy Anna egy csodálatos ember és segítő. ♥ Köszönjük,hogy vagy! ♥ ”

Evelyn

“Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az alap tanfolyamon. Ismét kimozdítottál a komfort zónámból. A tanfolyam mind a három napja fantasztikus volt. Új löketett adott az életemnek. 😊
Csodákat éltünk meg és sok csodás dologról hallottunk. Kedvencem, a tanfolyam elvégzése utáni napokban csoporttársaimmal megbeszéltük, hogy online találkozunk és gyakorlunk.Így a tudás be is tud épülni.És minden alkalom után meglepődünk, hogy mi minden változott meg egy egy konzultációnk után.😊”

Kate

THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM
Jelentkezés

THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM TARTALMA

A tanfolyam díja: 366 EUR

melyből 21 EUR deposit díj.

Személyes tanfolyam esetén az időpontnál megjelölt összeg érvényes.

A tanfolyami díj tartalma:
– 3 napi oktatás,
– ThetaHealing® c. könyv vagy ebook,
– ThetaHealing® elektronikus munkafüzet,
– a ThInk által kiállított nemzetközi oklevelet
– és tagság a www.thetahealing.com oldalon található online ThetaHealing® konzulensi és instruktori rendszerben.

Esetleges részletfizetésről és ösztöndíjról érdeklődni az info@forgonyanna.hu e-mail címen lehetséges.

A tanfolyam elvégzése 3 egymást követő napot vesz igénybe, melyről a THInK (ThetaHealing anyaszervezete) által kiállított nemzetközi elismervényt kapsz.

A tanfolyam online (Zoom felületen) vagy személyesen kerül megrendezésre.

Naponta 7-8 órás tanítási idővel, közben egy-egy nagyobb étkezési szünettel és kisebb kávé, tea szünetekkel lehet kalkulálni.

Az aktuális tanfolyamért görgess lejjebb!

JELENTKEZÉS MENETE

A jelentkezés jelenleg az info@forgonyanna.hu címen lehetséges!

1. Az alábbi felsorolt “Aktuális tanfolyamok” közül válaszd ki a számodra megfelelőt!

2. Kattints a “Jelentkezem” gombra, majd töltsd ki a felugró ablakon az adataidat.

3. Ezt követően a PayPal fizetési oldalra kerülsz. A tanfolyam díjának kiegyenlítése után a megadott elérhetőségeken felvesszük veled a kapcsolatot.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Amennyiben az e-bookot választod a későbbiekben:
– A tanfolyamhoz szükséges ThetaHealing® c. ebookot te tudod magadnak beszerezni.

Az online küldött tanfolyami munkafüzet csak és kizárolag elektronikusan használható. Tehát nem lehet kinyomtatni!

 

Aktuális tanfolyamok

ThetaHealing® Alaptanfolyam

ONLINE – ENGLISH/ANGOL
2022.06.07-09. (péntek-vasárnap)

Minden nap 9:00-16:00

Amennyiben a résztvevőknek a pénteki időpont későbbi kezdéssel megfelelőbb, úgy akár a délutáni órákban is lehetséges kezdeni. Ebben az esetben az aznapi végzési időpont estére módosul.

Jelentkezés az info@forgonyanna.hu címen.

ThetaHealing® Alaptanfolyam

ONLINE (Zoom) – MAGYAR/HUNGARIAN
2022.07.29-31. (péntek-vasárnap)

Minden nap 9:00-16:00

Amennyiben a résztvevőknek a pénteki időpont későbbi kezdéssel megfelelőbb, úgy akár a délutáni órákban is lehetséges kezdeni. Ebben az esetben az aznapi végzési időpont estére módosul.

A ThetaHealing technika nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, sem konvencionális gyógyító, nem-konvencionális gyógyító eljárásnak vagy természetgyógyászati tevékenységnek. Minden, ami elhangzik egy konzultáción vagy kezelésen, soha nem helyettesíti vagy írja felül az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.