fbpx

Forgony Anna

ThetaHealing® Instruktor, konzulens, Spirituális Előadó, Oktató és Mentor

Kapcsolódva a lelkeddel egy csodálatos válóságot teremthetsz magadnak!

Szia! Forgony Anna vagyok, ThetaHealing instruktor, konzulens, spirituális oktató és mentor. Segítek az embereknek felébreszteni a spirituális képességeiket és felismerni az életfeladatukat. Ezáltal egy igazi áloméletet élhetnek könnyedségben és örömben a lelkük hívásával összhangban.

A történetem

Kicsiként igazán szép gyerekkorom volt, annak ellenére is, hogy a szüleim elváltak. Édesanyámmal és a nagyszüleimmel éltem. Minden egyes héten templomba jártunk, így viszonylag meghatározó alapokat kaptam a hitem kapcsán.

A tini években elég sok kihívással küzdöttem az egészségem kapcsán, és elsőre nem kaptam megoldásokat a hagyományosnak mondható orvoslástól. De mint tudjuk, semmi sem történik véletlenül. Így találkoztam 16 éves koromban egy médiummal, ami az első spirituális beavató élményem volt. Ezután minden megváltozott, teljesen más szemmel kezdtem nézni a világot.

éA következő kihívásom 23 éves koromban következett, megint egészségügyi nehézségekkel küzdöttem, amikor is az orvosok szerint a helyzet csak műtéti beavatkozással lehetett volna megoldható. Valahogyan egyszercsak felbukkant a fejemben egy mondat: “Ha a tested képes volt létrehozni ezt az elváltozást, akkor meg is tudja szüntetni.” Azonnal elfogadtam ezt a gondolatot, hittem benne, és minden lehetőséget megragadtam, hogy meggyógyuljak, így minden nap dolgoztam önmagamon. 3 hónappal később a diagnózis negatív lett, azaz az elváltozások teljesen eltűntek. Ezzel megtanultam, hogy az életünk sokkal több, mint aminek látszik.

Mindez idő alatt épp a Budapesti Gazdasági Fősikolán (mai Budapesti Gazdasági Egyetem) folytattam kereskedelmi, marketinges és logisztikai tanulmányaimat. A közgazdász diplomát követően pedig az első munkahelyemen már kezdtem érezni, hogy nem biztos, hogy ez az a munka, ami boldoggá fog tudni tenni. Elkezdtem újabb utak után keresni, és nagyon erős kapcsolódást éreztem annak kapcsán, hogy másoknak segíthessek, csak még nem tudtam a ‘Hogyant’. Már volt némi tapasztalatom a spiritualitás terén, alkalmaztam technikákat, dolgoztam a barátaimon és tartottam vezetett meditációkat, de valami még hiányzott.

Ebben a periódusban ismertem meg a ThetaHealinget. 2017-ben egy magyarországi spirituális fesztiválon megismertem az első oktatómat, akivel nagyon mély, lélek szintű kapcsolódást éreztem. 2018-tól egyre több ThetaHealing® szemináriumon vettem részt, hogy magas szinten tudjam támogatni az embereket. Ebben az évben kezdtem egyéni konzultációkat tartani, ahol csodás tapasztalásokkal lettem gazdagabb. 2019-ben elvégeztem a ThetaHealing® instruktori, azaz oktatói szemináriumát Vianna Stibalnél, a technika megalapítójánál St. Gallenben. Ezután felmondtam multinacionális nagyvállalati pozíciómat, hogy teljes munkaidőben fókuszálhassak a saját vállalkozásomra.

Értékek

Kedvesség

Szerintem a kedvesség egy olyan erény, amivel akár az egész világot megváltoztathatjul. A konzultációkon a kliensek végig egy szeretetteljes és ítélkezéstől mentes térben vannak.

Szeretet

A szeretet egy érzés, erény és energia, és mint utóbbi a ThetaHealing® technika egyik alapköve. Alkalmazva teljes képet kaphatunk az adott élet kapcsán a legmagsabb szintű igazság nézpontjából.

Stratégiai gondolkodás

Közgazdászként számomra igen fontos, hogy stratégiai szinten gondolkozzak a klienseimmel. Így akár a konzultációt követően, a flow élményt még tovább tudják vinni a megfelelő cselekvési tervvel.

Megközelítésem

Az utóbbi években vettem észre, hogy sajátos módon ötvözhetem az üzleti, multinacionális tapasztalataimat és a közgazdász tudásomat az energetikai vagy spirituális oldallal.

Spirituális oktató, mentor, előadó, ThetaHealing® instruktor és konzulens vagyok. Abban segítek az embereknek a tanfolyamokon, csoportos programokon és egyéni konzultációkon, hogy felébresszék spirituális képességeiket, és újra flow-ba kerüljenek az életfeladatukkal és a lelkük hívásával összhangban.

Nagyon hiszek abban, hogyha az életünket sorsfeladatunk alapján éljük, akkor igazán egészségesek, boldogok, örömteliek, könnyedek lehetünk, és a mindennapjaink is telis, tele lehetnek áldásokkal, hosszú távon is.

Szóval a mottóm: Kapcsolódva a lelkeddel, lehetőséged van egy gyönyörű valóságot teremteni!

Szeretettel,
Anna