fbpx

Bemutatkozás 

Forgony Anna vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens.

Már gyerekkoromban is, amikor megkérdezték, hogy mi szeretnék lenni felnőttként, mindig azt válaszoltam, hogy segítő. Akkor még nem volt ennyire “elterjedt” a segítő szakma, így az én életem sem feltétlenül csak ebbe az irányba haladt. Persze utólag látja az ember, hogy minden egyes lépésnek megvolt a létjogosultsága és a miértje is.

Egészen pici koromtól elkezdve nagyon közel állt hozzám a hit. A családom vallásos szellemben nevelt, így mindig is hittem abban, hogy az imáink meghallgatásra találnak. Talán ennek köszönhetem, hogy sok esetben nem kérdőjelezem meg azt, hogy bármilyen csodát elérhetünk az életünkben égi támogatással.

Forgony Anna – ThetaHealing® instruktor és konzulens

A gimnazista éveim elég izgalmasan alakultak. Nagyjából az iskolában eltöltendő időm felét otthon betegeskedéssel töltöttem, annak ellenére, hogy egy nagyon dinamikus, energikus és abszolút közösségi beállítottságú személyiség voltam. Bármilyen iskolai projektről is volt szó, mindig benne voltam én is a szervező vagy induló csapatban. Mindemellett egész egyszerűen hónapok, sőt évek teltek el úgy, hogy igazi válaszokat a hagyományosnak mondható módszerekkel nem találtunk a problémámra. Akkor jutott Édesanyám arra a döntésre, hogy elindulunk alternatív útvonalon is. Így kerültem 16 évesen egy látó hölgyhöz, médiumhoz, akinél először tapasztaltam meg egy reiki kezelés folyamán, milyen energiák is működnek itt a földi valóságunkban. Ennek köszönhetően kerültem el test-hőtérképes vizsgálatra, ami akkor érkezett meg Magyarországra újonnan, és ott derült ki, hogy félre lettem kezelve, és az emésztőrendszerem szinte teljesen leállt, alig szívódtak fel tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok a szervezetemben. Ennyi idő elteltével látom azt, hogy mindez mögött mennyi feldolgozatlan érzelem és kihívás állt. Ma már tudom, hogy minden ilyen háttér okot és traumát át lehet alakítani támogató tapasztalattá. 🙂

2013 újabb fordulópont volt az életemben. A tinédzserkori tapasztalatoknak köszönhetően már alapvető nyitottság volt bennem a spiritualitás irányába, de ekkor egy orvosi szűrővizsgálat eredményének hatására még intenzívebben nyitottam ebbe az irányba. Megismertem új módszereket, lehetőségeket, napi szinten meditáltam, és alkalmaztam önmagamon a tanult technikákat, míg nem 3 hónap elteltével a következő vizsgálat eredményei maradéktalanul negatívak lettek. Mindezt úgy, hogy akkor az orvosaim véleménye szerint az elváltozás visszafordíthatatlan volt, és 1-2 éven belül biztosan műteni kellett volna. Ahogyan látod, az élet folyamatosan ebbe az irányba terelt, hogy meglássam a látható dolgok mögött meghúzódó “láthatatlan” okokat és lehetőségeket. Ezért is szeretném hangsúlyozni, hogy szerintem nagyon fontos az orvostudománnyal együttműködni, és opciót adni önmagunknak, hogy a számunkra legmegfelelőbb segítségeket kaphassuk meg.

Közben 2015-ben lediplomáztam a Budapesti Gazdasági Főiskolán (mai BGE) kereskedelem és marketing szakon, egy kis logisztikai tudással vegyítve. Így nem sokra rá egy nemzetközi szintű nagyvállalat autóipari logisztikai részlegen helyezkedtem el. Aki ismeri ezt a szakmát, talán tudja, hogy ez a munka mekkora teherbírást, koncentrációt, precizitást és szervezőkészséget igényel. Igaziból a diplomát követően kisebb nagyobb kihagyásokkal szinte végig ezen a területen maradtam, csak más cégnél, és óriási tapasztalatokat szereztem szakmai téren.

Az első ThetaHealing® tanfolyamot követően
2018. március

Aztán eljött az igazi nagy ugrás, és egy igen hosszú periódus, aminek szerintem mai napig a folyamatában vagyok. Ennek a kezdete 2017 nyarára datálódik, amikor az Everness fesztiválon a különböző kiállítók között sétálva az egyik sátornál egy megnyerő női hangra figyeltem fel. Tomek Noémi volt az, aki számomra akkor igen releváns témákról beszélt. A zsigereimben éreztem, hogy ott kell maradnom, le kell ülnöm és végig kell hallgatnom. A végén odaléptem hozzá, és elmondtam, hogy mennyire csodás volt az előadása, hogy már többször is voltam ThetaHealing® konzultáción, de most először érzem azt valakinél, hogy nála el is szeretném végezni a ThetaHealing® Alap tanfolyamot. Emlékszem, hogy milyen kedvesen fordult hozzám, és elmondta, hogy érzi, egy lélekcsaládból valók vagyunk, majd megöleltük egymást. Ott abban a pillanatban valami elindult, és bár elhúztam 9 hónappal későbbre az alap tanfolyamon való részvételt, valami csodás utazás kezdődött el. Féltem, nagyon féltem legbelül, mindezt tudat alatt, így a józan eszemmel csupán annyit tapasztaltam, hogy még mindig nem vettem részt a képzésen, és nem értettem miért nem. Szabotáltam a folyamatot, ahogy csak tudtam, mert a tanfolyamot követően négy sarkából fordult ki a világom, azaz inkább én fordítottam ki. 🙂

2018 márciusában végeztem az alap tanfolyamot, és 2018 nyarán már Vácon megkezdtem a ThetaHealing® konzultációimat a TESZ Egészség-és Életmódközpontban, később pedig a saját stúdiómban is. Emlékszem az akkori első klienseimre, azokra a témákra, amiken akkor dolgoztunk, és természetesen azokra a változásokra is, amiket megéltek. Életreszóló élmények voltak, és mai napig minden konzultáció az. Aztán ahogyan elkezdett változni intenzíven az életem, először magánéleti fronton majd karrierben is óriási változások következtek be.

Az egyik legnagyobb siker, amit a technika alkalmazása kapcsán értem el a saját életemben, hogy az eddigi nehéz párkapcsolati mintákat követően, végre meg tudtam érkezni egy olyan kapcsolatba, ahol tényleg igazán önmagam lehetek. Ahol nemcsak azt mondják, hogy támogatnak, hanem valódi kézzel fogható jelei és cselekedetei vannak ennek a támogatásnak. Ahol feltételek nélkül fogadjuk el egymást, és nem azért, mert megalkuszunk, hanem mert szeretjük a másikat, és úgy érezzük, hogy tökéletesen illeszkedünk. Aki ismer tudja, hogy a régmúltból elég sok fájdalmas tapasztalás vezetett addig, hogy meg tudjam engedni magamnak, hogy egy másik ember szeressen, elfogadjon és támogasson feltételek nélkül.

ThetaHealing® konzultáció közben

Vianna Stibal-lel,
a ThetaHealing® technika megalkotójával
Svájc, 2019. október

Ezen kívül, ami szintén nagy előrelépés volt, az a 2019-es felmondásom. Az akkori munkahelyem csodás volt, külföldi kiküldetésekre jártam, a vezetőim támogattak volna a szakmai előrelépésemben, hogy feljebb kerüljek a ranglétrán, de már egy ideje nem éreztem, hogy teljes szívemmel tudok kapcsolódni ehhez a helyhez, annak ellenére, hogy mai napig nagyon hálás vagyok mindazért, amit ott kaptam. Talán mondanom sem kell, hogy az első alap tanfolyamot számtalan más ThetaHealing konzulens képzés követte, majd már 2019 őszén Svájcban, a ThetaHealing technika megalkotójánál, Vianna Stibalnél elvégeztem az alap instruktori képzést is, ezzel nemcsak konzultációkon alkalmazva, hanem már oktatva is a technikát.

Magyar instruktorokkal az alap képzésen
Svájc, 2019. október

ThetaHealing® c. könyv borítója

Óriási élmény volt, rengeteg tapasztalással és kedves ismeretséggel lettem gazdagabb. Izgalmas volt még több nemzettséggel megismerkedni a ThetaHealing technika alkalmazása során, és meglátni sok-sok más nézőpontot mind önmagam, mind a módszer gyakorlata kapcsán. Annyi mély intenzív átalakuláson mentem keresztül ezen a szemináriumon, hogy teljes mértékig bele tudtam érkezni a bátorság érzésébe.  

Hazaérve éreztem és tudtam, hogy ez az állomás a végéhez közeledik, és hogy nem tudok már ezen a munkahelyen maradni, a lelkem nagyon vágyott a szabadságra. Így mikor bementem az irodába szinte az első dolgom volt, hogy kérjek egy személyes beszélgetést a főnökömmel, majd aznap, ezen a találkozón fel is mondtam. Emlékszem mesélte a párom, ahogyan az irodába menet telefonon mondtam neki, hogy lehet, hogy fel fogok mondani, erre pár órára rá, már jött is az üzenet tőlem neki, amiben csak ennyi volt: “Felmondtam.” Ahogyan ő is mesélte ezt, valóban ilyen gyors, könnyed és szeretetteljes volt. Nem féltem, és kétségem sem volt affelől, hogy minden rendben lesz, amit azelőtt elképzelhetetlennek tartottam.

Így 2019 decembere óta már főállásban ezen a pályán haladok, és mondanom sem kell, nagyon szeretem! Minden kihívásával és minden élményével együtt. Egy pillanatra sem bántam meg az akkori döntésemet. Szóval a párkapcsolaton túl a másik óriási siker, amit főként a ThetaHealing technikához tudok kapcsolni, az a szakmai váltásom.

Szinte még csak alig indultam el ezen az úton, de már most rengeteget változott az életem, nemcsak ezt a két területet említve, hanem az önmagamhoz, a másokhoz fűződő viszonyom, a bőséggel kapcsolatos meglátásaim, a fizikai kihívások és tünetek kapcsán is teljesen másként gondolkozom már.

Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, hogy mindezt időben, fizikailag és érzelmileg is szabadon tehetem.

Ha úgy érzed, hogy segítőd lehetek ezen a csodálatos úton, örömmel és szeretettel támogatlak.

Tedd meg az első lépést, és vedd fel velem a kapcsolatot!