fbpx

Említettem Neked, hogy lesz folytatása a “Hogyan lehetséges kilépni különböző élethelyzetekből?” című bejegyzésemnek.

Ha nem olvastad az előzőt, akkor mindenképp kattints az alábbi linkre, és aztán folytasd tovább:
https://forgonyanna.hu/hogyan-lehetseges-kilepni-kulonbozo-elethelyzetekbol/

Ahogyan írtam az előző részben, ültem a vonaton, és hirtelen világossá vált, hogy dolgom van még ezzel a helyzettel, és okkal vagyok az adott helyen. Több olyan kihívás és feladat volt a munkahelyemen ezalatt az idő alatt, ami által gazdagabb lettem, jobban megismertem önmagam és fejlődhettem. Az egyik legkiemelkedőbb az volt, hogy hogyan is lesz tovább a fix állásom és a fix bevételeim nélkül.

Akkoriban már nagyon stresszes voltam, és igaziból szerintem az energetikai munkámnak köszönhettem, hogy bírtam az iramot, hiszen esténként, hétvégente konzultáltam, programokat tartottam, hétköznap nap közben pedig a munkahelyemen Budapesten vagy home officeban dolgoztam. Amikor bejártam az irodába, napi szinten volt hogy akár 4 órát ültem az autómban a dugó miatt. És mivel akkoriban épp költöztem, így a tömegközlekedés sem lett volna egyszerűbb. Mindennek ellenére rendíthetetlenül csináltam a ThetaHealing-es működésem. Valahogy mindig jutott rá erőm és időm.

Aztán 2019 őszén elérkezett a ThetaHealing instruktor képzés időpontja Svájcban, és működésbe is lépett az akkori isteni időzítésem.

Isteni időzítésnek nevezünk az életünkben olyan pontokat, amit már a leszületésünk előtt megírtunk és fixek, így mindegy hol vagy, mit csinálsz, egész egyszerűen az Univerzum jön, közbe avatkozik és az adott dolog mindenképp megtörténik!

Pontosan ez volt velem is. 2 héttel az instruktori tanfolyam előtt nem tudtam még, hogyan leszek ott, de éreztem és tudtam, hogy részese leszek ennek a csodás élménynek. Valahogy pillanatok alatt összeállt a kép. Eladtam az akkor már nem használt előző autómat, észbe kaptam, hogy nekem van félretett pénzem, csak nem erre szántam eredetileg, így újraterveztem, átszerveztem az körüli dolgokat, és azt vettem észre, hogy készen állok az útra. Lett 5000 forintért repjegyem oda-vissza Svájcba úgy, hogy ki sem kellett fizetnem, mert az adott repülőtársaságnál lévő ügyfélfiókomban volt egy visszatérített, de fel nem használt összeg. Találtam szállást egy utcányira az esemény helyszínétől szuper jó áron, így minden készen állt, hogy életem egyik legizgalmasabb kalandjába csöppenjek.

Elindultam Svájcba, megérkeztem a hotelbe, ahol pazar körülmények fogadtak és kedves kiszolgálás. Már lent a hallban ámultam és bámultam, de amikor felértem a szállodai szobámba, ott az állam esett le. Könnyek szöktek a szemembe, és tudatosult bennem, hogy mindezt én teremtettem meg magamnak, hogy igaziból képes vagyok bármire, amit csak szeretnék. Azelőtt luxus hotelekben főként akkor szálltam meg, amikor a céggel voltam külföldi kiküldetéseken, és valahogy aznap este tudatosult bennem, hogy mindezt nem kell egy munkahelyhez kötnöm.

Másnap kezdetét vette az oktatás. Csodás emberekkel ismerkedtem meg, szuper csapat gyűlt akkor össze Magyarországról is. Intenzív tanulás és egyben belső munka indult meg. A 4. nap végére éreztem, hogy igazán más lettem. Vagyis inkább igazán önmagam, egy sokkal mélyebb és szeretetteljesebb lény, akit eddig talán nem engedtem kibontakozni ilyen szinten.

Tanúja lehettem csodás azonnali gyógyulásoknak, annak is, ahogyan Vianna a ThetaHealing® megalkotója egy lányon bemutatta számunkra a ThetaHealing® ásási, azaz blokkoldó technikáját.

Emlékszem, ott ültem a lábai mellett, izgatottsággal, gyermeki kíváncsisággal és csodálattal néztem rá, ahogyan szeretettel, türelemmel és alázattal fordult a lány felé. Beszélgettem más nemzetiségű emberekkel és rendkívül érdekesnek találtam, milyen sokrétű, érdekes nézőpontokat mutatnak önmagam és a technika kapcsán. A mai napig hálás vagyok Mindenkinek, aki bármilyen módon is hozzájárult ezekhez a csodás tapasztalásokhoz.

Amikor elindultam hazafelé, vegyes érzelmek voltak bennem. Egyrészről nagyon emelkedett és szeretetteljes hangulatban voltam, másrészről azon gondolkoztam, hogy vajon mennyi időt bírok még ki a jelenlegi munkahelyemen. Latolgattam, hogyan mikor kéne felmondanom, meddig maradni, de amikor bementem a hazaérkezésemet követő napon az irodába, minden porcikámban éreztem, hogy itt az ideje a felmondásnak.

Emlékszem, befelé menet telefonon mondtam is Tamásnak, aki azóta már a párom, hogy én nem hiszem, hogy egy nappal is tovább várok, ma tuti jelzem bent, hogy menni szeretnék. Utólag mesélve ő azért nyitva hagyta, hogy oké, meglátjuk, mi lesz, hogy alakul ez végül. Pár óra múlva, amikor felvillant a telefonja, csak annyit látott üzenetben tőlem: “Felmondtam.” És nagyjából tényleg ilyen gyorsan történt.

Amikor bent ültem az irodában, a zsigereimben éreztem, hogy ez már nem vagyok én, hogy nem tudom teljes értékűen ellátni a feladataimat. Rájöttem, hogy egy percig sem tudod így tovább csinálni. Nem kezdtem el számolgatni, hogy mi lesz, hogy lesz. Annyit kértem a Teremtőtől, hogyha ma felmondok, támogasson meg, és legyen “x” hónapra tartalékom, hogy minden kiadásom fedezni tudjam.

Szóltam a főnökömnek, akivel kis időn belül leültünk, és elmondtam a döntésemet. Nem kezdett el győzködni, érezni lehetett a levegőben, hogy az elhatározásom végleges. Valóban így volt. Így kellemes és szeretetteljes beszélgetés után, visszaültem az asztalomhoz, elővettem egy papírt, megnyitottam a banki kivonatomat, összeírtam a várható havi költségeimet. Szerinted hány hónapra volt elegendő tartalékom. Pontosan annyira, amit előzetesen kértem a Teremtőtől. Fogalmazz pontosan, és megkapod! 🙂

Tudod, mi volt ebben az egészben a legérdekesebb? Hogy egy pillanatig sem féltem. Sem attól, hogy mi fog történni velem, sem attól, hogy milyen lesz felmondani. Abszolút nem éreztem azokban a pillanatokban félelmet. És utólag amire rájöttem, hogy többek közt mi volt az egyik feladat és egyben erény, amire szert tettem ebben az időszakban, az a BÁTORSÁG.

Ez volt itt többek közt az én feladatom, és amint sikeresen abszolváltam, az általam épített korlátok hirtelen eltűntek, és ki tudtam lépni ebből a helyzetből.