fbpx

Isteni Szerelem

Manifesztációs Meditáció

2022.02.24. 18:00 – 19:00

Eljött az életedben, hogy az eddig próbálkozások után azt érezd: “Megérkeztem”?

Tisztában van azzal, mit szeretnél, és már haladó szinten ismered önmagad?

A jelenlegi párkapcsolatodat szeretnéd még magasabb szintre emelni?

Érdekel, lejjebb görgetek!

Hogyan lehetséges a másik feled megtalálása?

Először amit érdemes letisztáznunk, hogy mi is az a lélektárs.

A lélektárs egy olyan személy, akit már más időkből vagy helyekről ismerünk. A találkozás hatására a rég elfeledett érzések felszínre törhetnek, egy különleges és láthatatlan kapcsolódást létrehozva két ember között. Tehát lélektársunk több is lehet.

A meditációkor ráláthatsz arra, hogy energetikailag a Benned élő nő és Benned élő férfi, milyen dinamikával és milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Tisztább képet kaphatsz arra, hogy Te hogyan működsz egy kapcsolatban, és milyen nő vagy férfi az, akivel tökéletes harmóniában, szenvedélyben, szeretetben és szerelemben tudsz működni.

Ezzel megalapozzuk azt, hogy az önismereted egy mélyebb rétegéhez érsz el, itt már tisztában vagy azzal, hogy nőként vagy férfiként, mire van szükséged és Te mit vagy képes belerakni egy kapcsolatba, így a kép letisztul. Az eddigi kapcsolódások értelmet nyernek, és egy tiszta út vezet el ahhoz az emberhez, akit úgy hívunk isteni lélektárs vagy esetleg élet-kompatibilis lélektárs, azaz lefordítva az “Igazi”.

Ha úgy érzed, hogy önismereti szinten szeretnél még mindezen dolgozni, ne aggódj. Az oldal alján találsz információkat, hogyan biztosítok lehetőséget erre is a meditációt megelőzően.

A meditáció folyamán nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az eddig megélt párkapcsolatok energiáit tisztítsuk a párkapcsolati teredből.

Ezen felül pedig a benned létrejött – ma már szükségtelen – védelmi falak és korlátok is kioldódnak.

Ezzel létrehozzuk az a biztonságos teret, ahova Ő is meg tud érkezni, vagy a jelenlegi kapcsolatod tud magasabb szintre tarnszformálódni.

Szeretnéd mindezt megélni?

Mit nyerhetsz azzal, ha részt veszel ezen a meditáción?

Átkapcsoljuk az agyad arra, mit szeretnél, ahelyett, hogy mit nem szeretnél.

Hányan és hányan vágynak arra, hogy megérkezzen hozzájuk a megfelelő társ vagy hogy a jelenlegi kapcsolatban éljék meg a teljességet, mégsem történik semmi.

Az energetikai tered átalakításával képes vagy üzenetet küldeni az Univerzumnak, hogy Te készen állsz megélni a régóta vágyott szerelmet.

Már a gyakorlatok során bekerülsz ebbe az energetikai mezőbe, így tudat alatt már elkezded élni ezt a mintát, amire a környezeted is rá tud rezonálni, azaz válaszolni.

Ki lesz a támogatód ezen az utazáson?

Forgony Anna vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens. Elhivatottan támogatom a klienseimet abban, hogy nem kell lemondaniuk egyetlen életterületük sikeréről sem. Lehetsz egyszerre szexi és vonzó, sikeres a karrieredben és boldog a párkapcsolatodban úgy, hogy közben végig egyensúlyban vagy.

Szeretettel várlak, ha szeretnéd megélni mindezt a hétköznapok szintjén!

Részletek a programról

Helyszín: Online, Zoom

2022.02.24. 18:00-19:00

A program folyamán

– lesznek támogató ThetaHealing® (energetikai) letöltések,

– találkozol a Benned élő nővel és férfivel,

– oldódnak az eddigi kapcsolódások lenyomatai,

– képet kapsz a számodra megfelelő társról,

– akit behívsz az életedbe a manifesztáció során.

ha szeretnéd megtámogatni a fejlődésedet és még intenzívebbé tenni a meditációt, az alábbi lehetőségek a támogatásodra lehetnek.

Igaz Szerelem

 

A program előtt lehetőséged van részt venni egy workshoponIgaz szerelem címmel, ahol a meditációt megelőzően alkalmad nyílik a kapcsolódó témák átdolgozásához.

Ha pedig szeretnéd még mélyebben, egyéni szinten is megtámogatni ezt a transzformációt, ahol személyre szabottan oldásra kerülnek a kapcsolódó témák, akkor akár egyéni konzultációkon is részt vehetsz nálam.

 

A kedvezményes csomaglehetőségek csak meghatározott ideig és mennyiségben állnak rendelkezésre.

Isteni Szerelem

 

  Isteni Szerelem Manifesztációs Meditáció

  15.000 HUF

   

   

  A lehetőség lejár ennyi idő múlva

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

  Szeretnél biztosra menni, hogy megfelelő Neked ez a program?

  Az alábbi űrlapon küldd el a kérdésedet!

  Kapcsolatfelvétel

  Kérlek, válassz az alábbi opciók közül: