fbpx

Mix konzultáció

Ez a különleges konzultációs csomag egyszerre ötvözi a ThetaHealing® technika és a Points Of You™ módszerének hatékonyságát.

Ez a két eszköz szinergikusan hat rád, a ThetaHealinggel képesek vagyunk olyan mélységeket feltárni, amely a tudatos elme számára ismeretlen, és a Points Of You-val pedig játékosan ismerhetsz meg olyan nézőpontokat, amik eddig abszolút nem jelentek meg a valóságodban.
A ThetaHealing® technika egy csodálatos, könnyed és rendkívül hatékony módszer.

“Anna ThetaHealing® konzultációival ugyanis valóban kilépsz az ego-tripjeid fogságából, a Points Of You coachingjaival pedig vadiúj, addig ismeretlen nézőpontokat kapsz a Rád váró, izgalmas és boldog utazáshoz. Anna tudatos, és maximálisan elkötelezett az embertársai támogatása iránt.
Fáradhatatlanul keresi a jelenben megmutatkozó problémák múltbéli forrását, melyeket gyorsan talál meg, és hatékonyan távolít el, hogy a hozzáfordulók könnyedén folytassák az életüket. Konzulensként magam is használom a ThetaHealing-et és a Points Of You-t, de a „Forgony Anna módszer”, ahogyan mindezeket Ő kombinálja, olyannyira egyedi, hogy a találkozásaink során minderről teljesen megfeledkezem. Csak behunyom a szemem, átadom magam a felemelkedés élménynek, és mire legközelebb felnézek, már mosolygok.

Intuitív és felfényesítő, ítéletmentes és szeretettel teli, aki előtt biztonsággal vállalhatod fel a félelmeidet, és aki szeretettel támogat önmagad jobbításában.
Egyszóval Kedvesek: tegyétek le a múlt fájdalmát, és széles mosolyra fel!”

Bea

Ahogyan már az elnevezésében olvashatjuk, a théta agyhullámokat hívjuk segítségre, hogy hozzáférjünk és egyben oldjuk is a tudatalattiban tárolt korlátozó lenyomatokat. Az agyhullámnak köszönhetően a konzultáció során végig egy feltételektől, ítélkezésektől mentes és szeretettel teli térhez kapcsolódunk. Épp ezért itt nem tulajdonítunk túlzott szerepet drámának, sztoriknak, az áldozat – elkövető – megmentő hármasának. Ehelyett pontosan, precízen és hatékonyan haladunk a kívánt eredmény felé. Egy kulcsfontosságú feltétel viszont van ahhoz, hogy valóban könnyedén haladjunk. Érdemes hinned egy olyan erőben, amely támogat minket, legyen az Teremtő, Isten, Sors, Univerzum, bárhogyan is nevezed.

Fontos megemlíteni még a technika kapcsán, hogy már egyetlen alkalom óriási változásokat hozhat. Ennek köszönhetően szükségtelen heti, havi rendszerességgel járni. Minden esetben a kliensre bízom, hogy szeretne-e jönni, és ha igen, mikor.

A Sikersztorik menüpont alatt pár visszajelzést a találsz a konzultációk kapcsán.

Ebben a mix csomagban a Points Of You™ játékos eszközeit is alkalmazzuk, hogy egyedi nézőpontokhoz juss az általad hozott élethelyzet kapcsán. A módszer egy fotóterápiás coaching eszköz, ahol különböző kártyákat használva, a képi és a szövegbeli megjelenésekkel aktiváljuk egyszerre a jobb és bal agyféltekét. Ennek hatására kimozdulsz komfort zónádból és új perspektívából már a megoldást is képessé válasz meglátni, amely végig ott rejtőzött Benned.

A konzultációt követően aktív cselekvési tervvel rendelkezel majd, amivel még inkább meg tudod erősíteni az elindított változást az életedben.

 KONZULTÁCIÓ MENETE

 

1. A lenti jelentkezem gombra kattintva tudsz jelentkezni a konzultációra. Ezt követően kapsz egy megerősítő e-mailt a további részletekkel.
2. A konzultáció napján érdemes megfelelő mennyiségű vízfogyasztása, hogy hidratált légy.
3. A megbeszélt időpontban videó hívással kapcsolódunk egy online felületen, és átbeszéljük, hogy mit is szeretnél elérni az adott alkalom alatt.
4. A konzultáció folyamán végig váltogatjuk a ThetaHealing® és a Points Of You™ eszközeit.
5.  A fotóterápiás coaching kártyalapok segítségével végigvesszük az adott helyzethez kapcsolódó tartalmakat, elemezzük és magasabb szinte emeljük azokat.
6. Ezután, behunyjuk a szemünket, a támogatásommal mindketten théta agyhullámokra váltunk (részedről előképzettség nem szükséges hozzá), és elkezdjük felkutatni az életedben lévő helyzetek okait, és a korlátozó hitrendszereket támogató programokra cseréljük.
7. Ezen felül leolvashatjuk a jövődet, a jelenlegi feladataidat, manifesztálhatsz, beszélhetünk az őrangyalaiddal, az őseiddel vagy kapcsolódhatunk elhunyt szeretteiddel is.
8. Utolsó lépésként nemcsak összegzünk, hanem egy aktív cselekvési tervet állítunk össze, amellyel újraaktiválódik cselekvési szándék a konzultáció után.
9.  A konzultáció végeztével azonnal érezheted a különbséget, és elkezdheted automatikusan az új minták szerint élni az életedet.
10. A ThetaHealing® technikáról részletesen olvashatsz még a ThetaHealing® menüpont alatt.

A konzultáció időtartama 90 perc vagy 120 perc.

Az online felületet a jelentkezés közben választhatod ki, mely lehet Zoom, Skype és WhatsApp.

A személyes konzultáció helyszíne:
1027 Budapest, Jurányi utca 10.