fbpx

Női Varázserő Meditációs Est

Kapcsolódj a nőiességeddel!

2022.01.21. 19:00

Gondolkoztál már azon, hogy vajon mi lehet a háttere az életedet érintő problémáknak?

Akár párkapcsolati helyzetről, az önképedről, bőségedről, a teremtéseidről, a szexualitásodról vagy épp az anyává válásodról legyen szó?

Eljött az idő, hogy végre gyógyítsuk azon részeket, amiket az elmúlt évezredekben a nőiesség témájában sérültek.

Lehet, hogy volt olyan ősöd, esetleg te éltél meg olyan életet, kapcsolódhattál tudattalanul olyan kollektív energiákba vagy a jelenlegi életedben tapasztaltál olyat, ahol ott volt az elnyomás, a hatalmi harc, szeretethiányos családi légkör, gondoskodás, támogatás hiánya, mentális vagy akár fizikai bántalmazás.

Mindezen lenyomatokat magadban hordozhatod életről életre, generációról generációra energetikailag, de itt az idő, hogy végre megszabadítsd önmagad belső börtönödből.

Hogyan ébresztjük fel a Női Varázserőt?

A program segítségével kapcsolódhatsz legbensőbb részedhez. Ráláthatsz arra, hogy hol lehetnek azok a blokkok, amik megakadályoznak nőiességed teljességének megéléseben anélkül, hogy újra kéne élnéd az ottani traumákat.

Nemcsak rálátsz, de a támogató energetikai térnek köszönhetően oldódnak is Benned ezek a lenyomatok és megérkezhetnek azok a megértések, amelyekkel meg tudod tenni a vágyott jövő felé az első lépést.

A program hatékonyságát adja, hogy a meditációt a ThetaHealing® technikában is használt théta agyhullámokkal alkalmazzuk, így végig egy szeretetteljes, ítéletektől mentes, támogató térben lehetsz jelen. Ezen felül ThetaHealing® instruktorként végig energetikai letöltésekkel segítem a még magasabb szintű frekvenciahangolást.

 

Kiknek ajánlom a programot?

Mindazoknak, akik valódi szintemelkedést szeretnének megélni 2022-ben a nőiességük terén.

Az idei energiák még inkább, még intenzívebben támogatják, hogy valóban egy tiszta és feltétel nélküli térből tudjuk szeretni önmagunkat, a társunkat, másokat és a Teremtő energiát.

A program hatással lehet a teljes életedre, hiszen a kapcsolódó szív- és szakrális csakra magában foglalja eddigi manifesztációid minőségét és a mindennapok érzelmi megélésenek képességét is.

KIEMELT TERÜLETEK:

Anyaság,
Nőként szeretetre való képesség,
Szerelemre való képesség,
Bizalom,
Önszeretet,
Önkép,
Önelfogadás, önbecsülés,
Önmagadba vetett hit,
Teremtő energiádba vetett hit,
Termékenység,
– Fizikai szinten a női területek,
Szexualitás, szexuális vágy, orgazmus,
Férfi nemhez fűződő kapcsolat,
Családi kapcsolatok,
Teremtő/ Kvantum energiához fűződő kapcsolat,
– És még sok-sok érdekes téma.

Készen állsz a saját női varázserőd működtetésére?

Ki lesz a támogatód ezen az utazáson?

Forgony Anna vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens. 2018 óta foglalkozom a ThetaHealing® technikával, 2019 óta pedig oktatom is. 

Rendszeresen tartok csoportos vezetett meditációs programokat, a már említetett ThetaHealing® tanfolyamokat és egy-egyes konzultációkat.

Bízom benne, hogy csodálatos tapasztalásokban lesz részed, ami nagy segítség lehet életed bármely területén.

Kiemelt témáim közé tartoznak: párkapcsolat, nőiesség, szexualitás, elengedés, hivatás, sorsfeladat, önszeretet és önkép.

Szeretettel várlak a programra! (:

Amit érdemes tudnod…

A program az online térben, azaz Zoom-on történik.

Időpontja:
2022.01.21. 19:00
Nagyjából 2 órás időtartamra lehet készülni.

A meditációs est díja:
8800 Ft/fő

Az est első felében beszélgetni fogunk magáról a Női varázserőről, természetesen lehetőséged lesz egyéni kérdéseidet feltenni, majd a program második részében lesz a meditáció energetikai, vizualizációs gyakorlatokkal és ThetaHealing® letöltésekkel.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével tudsz.
A jelentkezést követően máris kapsz egy e-mailt a megadott címre, ahol a regisztrációd véglegesítésének lépéseit találod.
Miután lefixáltad a helyedet, érkezik még egy e-mail a Zoom meeting részleteivel és az előkészületekről.

A programon való részvételhez előképzettség NEM szükséges.

Lehetőséged van arra, hogy a csoportos meditáció mellett egyéni ThetaHealing® konzultáción vegyél részt.
A meditáció természetesen önmagában is megállja a helyét. A külön konzultációt akkor tudom javasolni, hogyha szeretnéd személyre szabottan még intenzívebbé tenni az energetikai hatásokat.
Ebben az esetben kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az info@forgonyanna.hu e-mail címen.