Perspektíva konzultáció

A Perspektíva konzultáció során a Points Of You™ játékos eszközeit alkalmazzuk, hogy egyedi nézőpontokhoz juss az általad hozott élethelyzet kapcsán.

A módszer egy fotóterápiás coaching eszköz, ahol különböző kártyákat használva, a képi és a szövegbeli megjelenésekkel aktiváljuk egyszerre a jobb és bal agyféltekét.

Ennek hatására kimozdulsz komfortzónádból és új perspektívából már a megoldást is képessé válhatsz meglátni, amely végig ott rejtőzött Benned. A konzultációt követően aktív cselekvési tervvel rendelkezel majd, amivel még inkább meg tudod erősíteni az elindított változást az életedben.  A Sikersztorik menüpont alatt pár visszajelzést a találsz a konzultációk kapcsán.

 KONZULTÁCIÓ MENETE

 

1. A lenti jelentkezem gombra kattintva tudsz jelentkezni a konzultációra. Ezt követően kapsz egy megerősítő e-mailt a további részletekkel.
2. A konzultáció napján érdemes megfelelő mennyiségű vízfogyasztása, hogy hidratált légy.
3. A megbeszélt időpontban videó hívással kapcsolódunk egy online felületen, és átbeszéljük, hogy mit is szeretnél elérni az adott alkalom alatt.
4. Kártyalapok segítségével végigvesszük az adott helyzethez kapcsolódó tartalmakat, elemezzük és magasabb szinte emeljük azokat.
5.  Utolsó lépésként nemcsak összegzünk, hanem egy cselekvési tervet állítunk össze, amellyel újraaktiválódik a szándék a konzultáció után.

A KONZULTÁCIÓ IDŐTARTAMA 60 PERC.

HELYSZÍNE AZ ONLINE TÉR.

DÍJA: 20.000 Ft

 


 

 


Adatvédelmi Nyilatkozat


 

 


 

 


Általános Szerződési Feltételek