fbpx

Perspektíva konzultáció

A Perspektíva konzultáció során a Points Of You™ játékos eszközeit alkalmazzuk, hogy egyedi nézőpontokhoz juss az általad hozott élethelyzet kapcsán.

A módszer egy fotóterápiás coaching eszköz, ahol különböző kártyákat használva, a képi és a szövegbeli megjelenésekkel aktiváljuk egyszerre a jobb és bal agyféltekét.

“Anna ThetaHealing® konzultációival ugyanis valóban kilépsz az ego-tripjeid fogságából, a Points Of You coachingjaival pedig vadiúj, addig ismeretlen nézőpontokat kapsz a Rád váró, izgalmas és boldog utazáshoz. Anna tudatos, és maximálisan elkötelezett az embertársai támogatása iránt.
Fáradhatatlanul keresi a jelenben megmutatkozó problémák múltbéli forrását, melyeket gyorsan talál meg, és hatékonyan távolít el, hogy a hozzáfordulók könnyedén folytassák az életüket. Konzulensként magam is használom a ThetaHealing-et és a Points Of You-t, de a „Forgony Anna módszer”, ahogyan mindezeket Ő kombinálja, olyannyira egyedi, hogy a találkozásaink során minderről teljesen megfeledkezem. Csak behunyom a szemem, átadom magam a felemelkedés élménynek, és mire legközelebb felnézek, már mosolygok.

Intuitív és felfényesítő, ítéletmentes és szeretettel teli, aki előtt biztonsággal vállalhatod fel a félelmeidet, és aki szeretettel támogat önmagad jobbításában.
Egyszóval Kedvesek: tegyétek le a múlt fájdalmát, és széles mosolyra fel!”

Bea

Ennek hatására kimozdulsz komfortzónádból és új perspektívából már a megoldást is képessé válhatsz meglátni, amely végig ott rejtőzött Benned. A konzultációt követően aktív cselekvési tervvel rendelkezel majd, amivel még inkább meg tudod erősíteni az elindított változást az életedben.  A Sikersztorik menüpont alatt pár visszajelzést a találsz a konzultációk kapcsán.

 KONZULTÁCIÓ MENETE

 

1. A lenti jelentkezem gombra kattintva tudsz jelentkezni a konzultációra. Ezt követően kapsz egy megerősítő e-mailt a további részletekkel.
2. A konzultáció napján érdemes megfelelő mennyiségű vízfogyasztása, hogy hidratált légy.
3. A megbeszélt időpontban videó hívással kapcsolódunk egy online felületen vagy személyesen találkozunk, és átbeszéljük, hogy mit is szeretnél elérni az adott alkalom alatt.
4. Fotóterápiás coaching kártyák segítségével végigvesszük az adott helyzethez kapcsolódó tartalmakat, elemezzük és magasabb szinte emeljük azokat.
5.  Utolsó lépésként nemcsak összegzünk, hanem egy cselekvési tervet állítunk össze, amellyel újraaktiválódik a szándék a konzultáció után.

A konzultáció időtartama 60 perc, online zajlik.

Az online felületet a jelentkezés közben választhatod ki, mely lehet Zoom, Skype vagy WhatsApp.

A személyes konzultáció helyszíne:
1027 Budapest, Jurányi utca 10.