fbpx

Sikersztorik

 

“Kedves Anna! Hol is kezdjem. Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad!

Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”

Amira

“Anna ThetaHealing® konzultációival ugyanis valóban kilépsz az ego-tripjeid fogságából, a Points Of You coachingjaival pedig vadiúj, addig ismeretlen nézőpontokat kapsz a Rád váró, izgalmas és boldog utazáshoz. Anna tudatos, és maximálisan elkötelezett az embertársai támogatása iránt.
Fáradhatatlanul keresi a jelenben megmutatkozó problémák múltbéli forrását, melyeket gyorsan talál meg, és hatékonyan távolít el, hogy a hozzáfordulók könnyedén folytassák az életüket. Konzulensként magam is használom a ThetaHealing-et és a Points Of You-t, de a „Forgony Anna módszer”, ahogyan mindezeket Ő kombinálja, olyannyira egyedi, hogy a találkozásaink során minderről teljesen megfeledkezem. Csak behunyom a szemem, átadom magam a felemelkedés élménynek, és mire legközelebb felnézek, már mosolygok.

Intuitív és felfényesítő, ítéletmentes és szeretettel teli, aki előtt biztonsággal vállalhatod fel a félelmeidet, és aki szeretettel támogat önmagad jobbításában.
Egyszóval Kedvesek: tegyétek le a múlt fájdalmát, és széles mosolyra fel!”

Bea

“Muszáj mesélnem. Olyan változáson megyek végig, egyszerűen őrület… Minden beképzeltség nélkül, de 29 év után először igazán gondolom azt, hogy én egy szép nőies nő vagyok. Sose néztem magamra ilyen szemmel. Próbálom igazából leírni, amit érzek, látok, de lehetetlen. Jól érzem magam a bőrömben! Hihetetlen számomra, de ennyi év után először élvezem, és örülök neki, hogy én Én vagyok! Nem tudom szavakkal kifejezni, milyen érzés, és hogy mennyire hálás vagyok Neked! Ha egy konzultáció ezt eredményezi, akkor mi lesz, ha rendesen dolgozok magamon. Imádom!

Nagyon, nagyon köszönöm Neked! Hálás vagyok nagyon!”

Abélia

“Arra buzdítok mindenkit, hogy ismerje meg Annát és ezt a csodálatos módszert, ami nem más mint a ThetaHealing®! Csak megerősíteni tudom a leírtakat, és hogy Anna egy csodálatos ember és segítő. ♥ Köszönjük,hogy vagy! ♥ ”

Evelyn

“Ahogy mondtam már neked a könyv után nagyon vártam a tanfolyamot. A tanfolyam sokkal jobb mint a könyv, pedig a könyv is nagyon érdekes.
A tanfolyam nagyon profi volt, ahogy végigvezettél minket ebben a különös világban. Nagyon energikus volt, ami ránk is kihatott. Egy pillanatig nem unatkoztunk. Felemelő volt. Elfáradtunk a végére rendesen. A többiekkel volt teljes ez a tanfolyam, ami nem véletlen. Arról beszéltünk, ha valamikor csinálsz haladót, mi megyünk. Addig is, ha időnk van, gyakorlunk. Le sem lehet írni milyen jó volt. Ezt át kell élni.”

Balázs

“Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad! ❤ Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”

Laura

“Hihetetlen változáson megyek át! Soha nem érzett önbizalom van bennem! Eddig csak csodálva néztem a twerk táncosokat és azokat a nőket, akik ennyire ismerik a testüket és ennyire szeretik a testüket… Hihetetlen. Végre elhiszem hogy jó nő vagyok… Sőt! Beiratkoztam twerkre, és már elég jól megy. Ezen felül tudok enni, ami eddig nem igen ment bűntudat nélkül, de most megy!

Valamint ha történik valami, és ez talán a legfontosabb változás, akkor eddig összedőlt a világ, de most nem! Most pozitívan! “Oké, akkor csinálom máshogy!” felkiáltással állok a feladatnak. Nagyon nagyon köszönöm! Hihetetlen változásokon megyek át és nagyon hálás vagyok neked!

Végre Nőnek érzem magam! Végre érzem hogy élek! VÉGRE SZERETEM AZT AKI VAGYOK! KÖSZÖNÖM NEKED!!“

Édua

“Mit is jelent számomra a ThetaHealing®. Egy szóval jellemezve Változás.
Már régebb óta érdeklődtem a módszer iránt, de elkezdeni, csak amikor Anna konzulens lett, akkor kezdtem.
Minden kezelés nagyon intenzív, érzelmekkel teli. Van, hogy egyik pillanatban nevetek a másikban sírok, de sok mindent megértettem már, hogy miért volt az életemben. Az ember nem is gondolná, hogy van, hogy nem is a saját hitrendszere szerint él hanem a szülei, felmenői esetleg előző életeiből hozott hitrendszerei akadályoztatják.
Miután ezek a hitrendszerek és élethelyzetek törlésre illetve megértésre kerülnek onnantól azt érzi, hogy közelebb kerül önmagához a vágyaihoz és azt veszi észre, hogy máshogy reagál dolgokra. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagyok, mióta Annával együtt dolgozunk.
A legfontosabb megtapasztalás. Ne higgy a módszerben. Tapasztald meg.
Nagyon köszönöm neked Anna ♥ ”

Márta

“Csodálatos utazásban volt részem. Végig biztonságban és szeretetben éreztem magam. Elárasztott a feltétel nélküli szeretet energiája, amit még másnap is éreztem magam körül vibrálni. Könnyedén észleltük és oldottuk a blokkokat. Ki sem kellett mondanom, mi az, amit akadálynak érzek, Anna máris észlelte, tisztította azt és töltötte az áldást. Biztonságos teret tartott nekem és profi módon gyomlálta ki a korlátozó hitrendszereket. Kedvesen, magabiztosan, tiszta csatornaként működött.
Ami számomra még egyedi volt, az az, hogy végig figyelt rám, ítélkezéstől, drámázástól mentesen, empátiával, elfogadóan, kedvesen.
Ilyen pillanatokban ritkán volt részem az életben.
Újra írtuk a leszületésemet, olyan, mintha tiszta lappal indítanék. A kicsi gyermekem rögtön észrevette rajtam a változást, mert azt mondta:” Anya, én szeretem, mikor ilyen vagy!” Köszönöm, Anna! ❤️”

Angéla

“Körülbelül másfél évvel ezelőtt bukkantam rá Anna Facebook oldalára, és már akkor csodálattal figyeltem a munkásságát. Végül úgy alakult, hogy elmentem hozzá egy konzultációra, és már akkor éreztem, hogy tanulni szeretnék Tőle. Van benne valami természetes pozitivitás és erős hit, ami bárki számára követendő példaképpé formálja őt. Jó néhány évvel ezelőtt végeztem már alap tanfolyamot, sőt, utána haladót is, de mivel nem használtam a technikát, szerettem volna felfrissíteni a tudásom, így Anna online tanfolyamán vettem részt ismétlőként. Nem tudtam elképzelni, hogy virtuálisan milyen lesz a hangulat vajon, de minden számításom felülmúlta. Nagyon jó kis csapattá kovácsolt minket ez a 3 nap, ami nem csak 3 nap volt. 😊 Azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, közösen gyakorlunk. Mindehhez Anna felajánlotta, hogy ha kérdésünk merülne fel, szívesen segít, így még magabiztosabban alkalmazzuk a ThetaHealing technikát.
Jó szívvel és teljes bizonyossággal ajánlom Annát konzulensként és instruktorként is egyaránt! ❤”

Vivi

“Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az alap tanfolyamon. Ismét kimozdítottál a komfort zónámból. A tanfolyam mind a három napja fantasztikus volt. Új löketett adott az életemnek. 😊
Csodákat éltünk meg és sok csodás dologról hallottunk. Kedvencem, a tanfolyam elvégzése utáni napokban csoporttársaimmal megbeszéltük, hogy online találkozunk és gyakorlunk.Így a tudás be is tud épülni.És minden alkalom után meglepődünk, hogy mi minden változott meg egy egy konzultációnk után.😊”

Kate

“A ThetaHealing Alap Tanfolyam életem legjobb döntése volt.”

Piroska

“Érdekes volt nagyon a konzultáció, pláne, hogy korábban egyszer voltam ThetaHealing® konzultáción ugyan ezen problémák miatt, és az kicsit másképp zajlott. Döbbenet volt számomra, hogy milyen pontos információkat kapsz az univerzumtól, ez persze még hitelesebbé teszi az egészet.

A legfontosabb rész, hogy a párkapcsolatomban lévő problémákat kell megoldanom ahhoz, hogy minden más problémám is megoldódjon.

Azóta vegyes dolgok történtek. Ami fura volt, hogy nem vagyok fejfájós, és a konzultáció napján reggeltől estig nagyon fájt a fejem.

Rögtön a beszélgetés után pont jött pár rosszabb éjszaka (ez a fő dolog amitől szenvedek több mint két éve), aztán viszont jöttek sokkal jobbak mint korábban, majd most megint van egy kis visszaesés. Párkapcsolatban ugyan így, rögtön utána furcsán másabb volt a párom, jobb, aztán kicsit ebben is visszaestünk, de alapvetően sokkal kevesebb a konfliktus. Kicsit úgy érzem, hogy miattam mennek lassan a változások, mert még én nem tudom elhinni, hogy egy csettintésre (oldásra) is gyökeresen meg tudnak változni dolgok, nem csak szépen fokozatosan. 🙂 Úgy érzem ezért is meg kell dolgoznom, ahogy más dolgokért az életben, ami utána sokkal nagyobb örömöt okozott, mintha csak az ölembe pottyant volna. Mintha learatnám a munkám gyümölcsét.

Természetesen ajánlanám, és ajánlom is! 🙂

Azért nálad vettem részt, mert egyszercsak az utamba csöppentél, és már nagyon régóta érzem, hogy kell valami, ami segít kimászni a jelenlegi problémáimból. Az is világos egy ideje, hogy ez nem “földi módszer”, hanem valami egészen más. De eddig semmi más “spiri” módszer nem hivogatott ennyire. Ráadásul nagyon hiteles és szimpatikus vagy, fantasztikus amit csinálsz, hihetetlen kreatív vagy, rengeteget adsz az embereknek “ingyen is”.

Abszolút hiszek abban hogy nincsenek véletlenek, ezt már számtalanszor tapasztaltam az életemben, úgyhogy ez sem volt véletlen! 🙂

Köszönöm még egyszer hogy vagy, és hogy csinálod azt, amit csinálsz! 🙂 ❤”

Dóra

“Kedves Anna!

Fúúú, hat hogyne ajánlanám. Mielőtt beszéltünk, előtte levő nap jeleztem a HR felé, hogy a céges wellbeing program keretében szívesen tartok meditációt, ha van rá igény, és tegnap szóltak hogy szabad az út. Bár konkrétan fizetést nem kapok ezért, munkaidőben megtarthatom, így igazából mégis. Izgulok, mert sosem tartottam másnak, főleg nem több embernek egyszerre, és főleg nem online.

Egyébként imádtam a konzultációt, és imádtam a letöltéseket amiket kaptam. Pont azokat mondtad, amikre szükségem van, és nagy segítség volt hogy segítettél. Magamnak nem tudtam volna így végigvinni, van mit gyakorolnom.. Meg kell hozzá némi bátorság is még!

Nagyon köszönöm még egyszer!”

Emese

Hatalmad van a saját valóságod felett!

Szeretettel várom jelentkezésed!