Sikersztorik

 

Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!

“Kedves Anna! Hol is kezdjem. Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad!

Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”
– Amira

A „Forgony Anna módszer”, ahogyan mindezeket Ő kombinálja, olyannyira egyedi, hogy a
találkozásaink során minderről teljesen megfeledkezem. Csak behunyom a szemem, átadom
magam a felemelkedés-élménynek, és mire legközelebb felnézek, már mosolygok.

“Anna ThetaHealing® konzultációival ugyanis valóban kilépsz az ego-tripjeid fogságából, a Points Of You coachingjaival pedig vadiúj, addig ismeretlen nézőpontokat kapsz a Rád váró, izgalmas és boldog utazáshoz. Anna tudatos, és maximálisan elkötelezett az embertársai támogatása iránt.
Fáradhatatlanul keresi a jelenben megmutatkozó problémák múltbéli forrását, melyeket gyorsan talál meg, és hatékonyan távolít el, hogy a hozzáfordulók könnyedén folytassák az életüket. Konzulensként magam is használom a ThetaHealing-et és a Points Of You-t, de a „Forgony Anna módszer”, ahogyan mindezeket Ő kombinálja, olyannyira egyedi, hogy a találkozásaink során minderről teljesen megfeledkezem. Csak behunyom a szemem, átadom magam a felemelkedés élménynek, és mire legközelebb felnézek, már mosolygok.

Intuitív és felfényesítő, ítéletmentes és szeretettel teli, aki előtt biztonsággal vállalhatod fel a félelmeidet, és aki szeretettel támogat önmagad jobbításában.
Egyszóval Kedvesek: tegyétek le a múlt fájdalmát, és széles mosolyra fel!”
– Bea

 

Ha egy konzultáció ezt eredményezi, akkor mi lesz, ha rendesen dolgozok magamon. Imádom!

“Muszáj mesélnem. Olyan változáson megyek végig, egyszerűen őrület… Minden beképzeltség nélkül, de 29 év után először igazán gondolom azt, hogy én egy szép nőies nő vagyok. Sose néztem magamra ilyen szemmel. Próbálom igazából leírni, amit érzek, látok, de lehetetlen. Jól érzem magam a bőrömben! Hihetetlen számomra, de ennyi év után először élvezem, és örülök neki, hogy én Én vagyok! Nem tudom szavakkal kifejezni, milyen érzés, és hogy mennyire hálás vagyok Neked! Ha egy konzultáció ezt eredményezi, akkor mi lesz, ha rendesen dolgozok magamon. Imádom!

Nagyon, nagyon köszönöm Neked! Hálás vagyok nagyon!”
– Abélia

Anna egy csodálatos ember és segítő.

Arra buzdítok mindenkit, hogy ismerje meg Annát és ezt a csodálatos módszert, ami nem más mint a ThetaHealing®! Csak megerősíteni tudom a leírtakat, és hogy Anna egy csodálatos ember és
segítő. ♥ Köszönjük,hogy vagy! ♥ ”
– Evelyn

 

Végre szeretem azt, aki vagyok! Köszönöm neked!!

“Hihetetlen változáson megyek át! Soha nem érzett önbizalom van bennem! Eddig csak csodálva néztem a twerk táncosokat és azokat a nőket, akik ennyire ismerik a testüket és ennyire szeretik a testüket… Hihetetlen. Végre elhiszem hogy jó nő vagyok… Sőt! Beiratkoztam twerkre, és már elég jól megy. Ezen felül tudok enni, ami eddig nem igen ment bűntudat nélkül, de most megy!

Valamint ha történik valami, és ez talán a legfontosabb változás, akkor eddig összedőlt a világ, de most nem! Most pozitívan! “Oké, akkor csinálom máshogy!” felkiáltással állok a feladatnak. Nagyon nagyon köszönöm! Hihetetlen változásokon megyek át és nagyon hálás vagyok neked!

Végre Nőnek érzem magam! Végre érzem hogy élek! VÉGRE SZERETEM AZT AKI VAGYOK! KÖSZÖNÖM NEKED!!“
– Édua

Miután ezek a hitrendszerek és élethelyzetek törlésre illetve megértésre kerülnek onnantól azt érzi, hogy közelebb kerül önmagához a vágyaihoz és azt veszi észre, hogy máshogy reagál dolgokra.

“Mit is jelent számomra a ThetaHealing®. Egy szóval jellemezve Változás.
Már régebb óta érdeklődtem a módszer iránt, de elkezdeni, csak amikor Anna konzulens lett, akkor kezdtem.
Minden kezelés nagyon intenzív, érzelmekkel teli. Van, hogy egyik pillanatban nevetek a másikban sírok, de sok mindent megértettem már, hogy miért volt az életemben. Az ember nem is gondolná, hogy van, hogy nem is a saját hitrendszere szerint él hanem a szülei, felmenői esetleg előző életeiből hozott hitrendszerei akadályoztatják.
Miután ezek a hitrendszerek és élethelyzetek törlésre illetve megértésre kerülnek onnantól azt érzi, hogy közelebb kerül önmagához a vágyaihoz és azt veszi észre, hogy máshogy reagál dolgokra. Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagyok, mióta Annával együtt dolgozunk.
A legfontosabb megtapasztalás. Ne higgy a módszerben. Tapasztald meg.
Nagyon köszönöm neked Anna ♥ ”
– Márta

Hatalmad van a saját valóságod felett!

Szeretettel várom jelentkezésed!

 

 


 

 


Adatvédelmi Nyilatkozat


 

 


 

 


Általános Szerződési Feltételek