fbpx

THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM

ONLINE

LEHETŐSÉGED VAN EGY GYÖNYÖRŰ VALÓSÁGOT TEREMTENI!

THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM

Gondolkoztál már azon, hogy miért történnek veled újra és újra ugyanazok a dolgok? Hogy egyes élethelyzeteket miért nem tudsz valóban megoldani? Például hogy miért nem élsz boldog párkapcsolatban? Miért nem vagy elégedett önmagaddal? Vagy hogy Miért nem éred el azt az anyagi szintet, amire mindig is vágytál? Miért nem dolgozol olyan helyen, amit valóban szeretsz? És miért nem laksz ott, ami álmaid netovábbja?

Nos, ha ezek közül bármelyik is igaz Rád, akkor ne menj máshová!

“A ThetaHealing Alap Tanfolyam életem legjobb döntése volt.”

Piroska

Ha vannak olyan élethelyzetek, amik megoldásra várnak az életedben vagy csak egész egyszerűen nyitott vagy arra, hogy nyiss a spiritualitás és az élet mélyebb értelme felé, akkor szeretettel ajánlom Neked a ThetaHealing® technikát.

Ez a jelenleg egyik legmeghatározóbb energetikai módszer, amely által képessé válsz akár pillanatok alatt a Téged korlátozó körülményeket, egyben hitrendszereket átalakítani.

Hiszen ahhoz, hogy új világra ébredj, először a belső világodban kezdesz változtatni.

Mi is az a ThetaHealing® technika?

Egy olyan kvantummechanikára épülő energetikai módszer, amivel automatikusan megtanulod théta agyhullámra váltani az agyad, és ezáltal kapcsolódni az úgynevezett Kvantum vagy Mindenség Teremtőjének teréhez.

Ebben az állapotban újraprogramozhatod elméd azon részeit, amivel eddig esetleg tudattalanul szabotáltad bizonyos életterületek sikeres megélését, céljaid elérését, a boldog párkapcsolatot, anyagi bőséget, szellemi, fizikai és lelki jólétedet.

Akár segítőként, akár magánemberként sajátítod el a technikát, a tanfolyam elvégzése után bátran alkalmazhatod a tanultakat önmagadon és a környezeteden is.

“Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az alap tanfolyamon. Ismét kimozdítottál a komfort zónámból. A tanfolyam mind a három napja fantasztikus volt. Új löketett adott az életemnek. 😊
Csodákat éltünk meg és sok csodás dologról hallottunk. Kedvencem, a tanfolyam elvégzése utáni napokban csoporttársaimmal megbeszéltük, hogy online találkozunk és gyakorlunk.Így a tudás be is tud épülni.És minden alkalom után meglepődünk, hogy mi minden változott meg egy egy konzultációnk után.😊”

Kate

RÓLAM

Szia, Forgony Anna vagyok, spirituális oktató, mentor, ThetaHealing® instruktor és konzulens. A munkám során abban segítek az embereknek, hogy rátaláljanak az életfeladatukra és felébresszék spirituális képességeiket. Tanfolyamokat és egy-egyes konzultációkat tartok, hogy elengedjék a félelmeket és a blokkokat ezen témák kapcsán. Így képessé válnak megélni az áloméletüket, mindezt az életfeladatukkal összhangban, könnyedségben és örömben.

Valóban hiszek abban, hogyha az életünket a lélekfeladatunk alapján éljük, akkor teljesen egészségesek, boldogok, örömmel teliek, könnyedek lehetünk és a mindennapjaink is meg lesznek áldva.

Szóval az én mottóm: Kapcsolódva a lelkedhez lehetőséged van egy gyönyörű valóságot teremteni.

Szeretettel,
Anna

Forgony Anna

ThetaHealing® instruktor és konzulens

 

A ThetaHealing® technikáról beszélget Forgony Anna Domján Lászlóval

THETAHEALING® ALAP TANFOLYAM TEMATIKA

THETAHEALING TÖRTÉNETE

AGYHULLÁMOK, KIEMELTEN THÉTA AGYHULLÁM

THETAHEALING NAPI MEDITÁCIÓ

INTUITÍV TESTSZKENNELÉS, VAGY MÁSNÉVEN LEOLVASÁS

EGYÉNI ÉS CSOPORTOS FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET KÜLDÉSE

HITRENDSZEREK KIALAKULÁSA

HIEDELMEK SZINTJEI

HITMUNKA, AZAZ HITRENDSZERCSERE

ÉRZELMEK TEREMTÉSE

ÁSÁS MÓDSZERE (THETAHEALING BLOKKOLDÓ TECHNIKÁJA)

KÜLÖNBÖZŐ FÉLELMEK MEGSZÜNTETÉSE

NEHEZTELÉS ÉS MÁS NEGATÍV ÉRZÉSEK KIDOLGOZÁSA

MANIFESZTÁCIÓVAL KAPCSOLATOS BLOKKOK ELTÁVOLÍTÁSA

A MINDENSÉG TÉRKÉPE

TEREMTÉS, AZAZ MANIFESZTÁCIÓ

SZELLEMEK, PSZICHIKAI TÁMADÁSOK, LELKI HORGOK

ŐRANGYALOKKAL ÉS TOTEMÁLLATOKKAL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ

BETEGSÉGEK ÉS RENDELLENESSÉGEK KIALAKULÁSA ÉS LELKI HÁTTERE

LÉLEKTÁRSAK

ENERGETIKAI HÁZASSÁG MEGSZÜNTETÉSE RÉGI KAPCSOLATTAL

LÉLEKTÖREDÉKEK VISSZAHÍVÁSA

ÖREGEDÉSÉRT FELELŐS GENETIKAI HITEK ELTÁVOLÍTÁSA

GENETIKÁVAL KAPCSOLATOS HASZNOS INFORMÁCIÓK

DNS - AZ ÚJ VILÁG EGYIK KULCSFONTOSSÁGÚ ELEME

“Körülbelül másfél évvel ezelőtt bukkantam rá Anna Facebook oldalára, és már akkor csodálattal figyeltem a munkásságát. Végül úgy alakult, hogy elmentem hozzá egy konzultációra, és már akkor éreztem, hogy tanulni szeretnék Tőle. Van benne valami természetes pozitivitás és erős hit, ami bárki számára követendő példaképpé formálja őt. Jó néhány évvel ezelőtt végeztem már alap tanfolyamot, sőt, utána haladót is, de mivel nem használtam a technikát, szerettem volna felfrissíteni a tudásom, így Anna online tanfolyamán vettem részt ismétlőként. Nem tudtam elképzelni, hogy virtuálisan milyen lesz a hangulat vajon, de minden számításom felülmúlta. Nagyon jó kis csapattá kovácsolt minket ez a 3 nap, ami nem csak 3 nap volt. 😊 Azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, közösen gyakorlunk. Mindehhez Anna felajánlotta, hogy ha kérdésünk merülne fel, szívesen segít, így még magabiztosabban alkalmazzuk a ThetaHealing technikát.
Jó szívvel és teljes bizonyossággal ajánlom Annát konzulensként és instruktorként is egyaránt! ❤”

Tamás Vivien

ThetaHealing® konzulens

“Arra buzdítok mindenkit, hogy ismerje meg Annát és ezt a csodálatos módszert, ami nem más mint a ThetaHealing®! Csak megerősíteni tudom a leírtakat, és hogy Anna egy csodálatos ember és segítő. ♥ Köszönjük,hogy vagy! ♥ ”

Evelyn

Kliens - Egy-egyes konzultáció

THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM
Jelentkezés

THETAHEALING® ALAPTANFOLYAM TARTALMA

Tanfolyam díja könyvvel: 345 EUR
Tanfolyam e-könyv esetén: 330 EUR
Deposit: 55 EUR
Összesen könyvvel: 400 EUR
Összesen e-könyv esetén: 385 EUR

A tanfolyam díjának tartalma:
– 3 napi oktatás,
– ThetaHealing® c. könyv vagy e-könyv,
– ThetaHealing® elektronikus Alaptanfolyam munkafüzet – nem nyomtatható,
a ThInk által kiállított nemzetközi oklevél
– és tagság a www.thetahealing.com oldalon található online ThetaHealing® konzulensi és instruktori rendszerben.

Amennyiben e-könyvet választasz, úgy azt te tudod magadnak megvásárolni. Természetesen ebben az esetben a tanfolyam díja ennek összegével csökkentett. A regisztrációt követően e-mailben megkapod a linket a vásárláshoz.

Esetleges részletfizetésről és ösztöndíjról érdeklődni az info@forgonyanna.hu e-mail címen lehetséges.

A tanfolyam elvégzése 3 egymást követő napot vesz igénybe, melyről a THInK (ThetaHealing anyaszervezete) által kiállított nemzetközi elismervényt kapsz.

A tanfolyam online (Zoom felületen) kerül megrendezésre.

Naponta 7-8 órás tanítási idővel, közben egy-egy nagyobb étkezési szünettel és kisebb kávé, tea szünetekkel lehet kalkulálni.

Az aktuális tanfolyamért görgess lejjebb!

JELENTKEZÉS MENETE

1. Lent, az Aktuális tanfolyamok pontnál felsorolt tanfolyamok közül válaszd ki a számodra megfelelőt és kattints a Jelentkezem – könyv, a Jelentkezem – e-könyv gombra vagy adott tanfolyam esetén írj e-mailt az info@forgonyanna.hu címre. (E-mailes jelentkezés esetén hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.)

2. A fizetési oldalon ki tudod egyenlíteni a tanfolyam díját. Töltsd ki a számlázási adatokat alaponsa, különösképpen ha a köny opciót választottad a kiszállítási címet.

3. Miután végeztél át leszel irányítva a tanfolyam Zoom meeting regisztrációs oldalára. Itt kérlek, küldd el a nevedet és az e-mailt címedet.

4. A sikeres regisztrációt követően, kapni fogsz egy automatikus e-mailt a megadott címre a további információkkal a szeminárium kapcsán, illetve hogy hogyan tudod a jelentkezésedet véglegesíteni.

A szeminárium nyelve az első jelentkezők igényei alapján lesz kiválasztva.

Amennyiben kérdesed van, keress bátran.

Aktuális Tanfolyamok

ThetaHealing® Alaptanfolyam

ONLINE – MAGYAR vagy ANGOL
2023.02.28-03.02. (Kedd-Csüt este) 18:00-0:00/0:30 CET

ThetaHealing® Alaptanfolyam

ONLINE – ANGOL vagy MAGYAR
2023.03.28-30. 9:00-17:00 CET

Egyéni ThetaHealing® Alaptanfolyam

ONLINE – ANGOL és MAGYAR nyelven
További információért kattints az alábbi gombra.