fbpx

THETAHEALING® ÁSS MÉLYEBBRE TANFOLYAM

ONLINE

A tudatalatti elme professzionális szintű újraprogramozása

THETAHEALING® ÁSS MÉLYEBBRE TANFOLYAM

Érdekel, hogyan tudnád még magasabb szintre emelni a ThetaHealing® ásási technikádat?

Szeretnél még gyorsabban és hatékonyabban dolgozni a tudatalatti elme programozása során?

“Ahogy mondtam már neked a könyv után nagyon vártam a tanfolyamot. A tanfolyam sokkal jobb mint a könyv, pedig a könyv is nagyon érdekes.
A tanfolyam nagyon profi volt, ahogy végigvezettél minket ebben a különös világban. Nagyon energikus volt, ami ránk is kihatott. Egy pillanatig nem unatkoztunk. Felemelő volt. Elfáradtunk a végére rendesen. A többiekkel volt teljes ez a tanfolyam, ami nem véletlen. Arról beszéltünk, ha valamikor csinálsz haladót, mi megyünk. Addig is, ha időnk van, gyakorlunk. Le sem lehet írni milyen jó volt. Ezt át kell élni.”

Balázs

ThetaHealing® konzulens

Mit Adhat Neked A ThetaHealing® Áss Mélyebbre Szeminárium

Újabb rövidített ásási útvonalakat

Megtanulod hogyan dolgozz az őseid hitrendszerein -Ezzel hatást gyakorolva önmagadra, az őseidre, a családodra és a jövő generációra!

Meghatározó élményeket -téged már nem szolgáló – más életek élmények, mély genetikai lenyomatok és a kollektív tudati energiák elengedése által

És a tanfolyam egyik legcsodálatosabb részét – meg fogod látni, hogy épp mely erények elsajátításán dolgozik a lelked.

Remekül hangzik, igaz?

“Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az alap tanfolyamon. Ismét kimozdítottál a komfort zónámból. A tanfolyam mind a három napja fantasztikus volt. Új löketett adott az életemnek. 😊
Csodákat éltünk meg és sok csodás dologról hallottunk. Kedvencem, a tanfolyam elvégzése utáni napokban csoporttársaimmal megbeszéltük, hogy online találkozunk és gyakorlunk.Így a tudás be is tud épülni.És minden alkalom után meglepődünk, hogy mi minden változott meg egy egy konzultációnk után.😊”

Kate

ThetaHealing® konzulens

Rólam

Szia, Forgony Anna vagyok, spirituális oktató, mentor, ThetaHealing® instruktor és konzulens. A munkám során abban segítek az embereknek, hogy rátaláljanak az életfeladatukra és felébresszék spirituális képességeiket. Tanfolyamokat és egy-egyes konzultációkat tartok, hogy elengedjék a félelmeket és a blokkokat ezen témák kapcsán. Így képessé válnak megélni az áloméletüket, mindezt az életfeladatukkal összhangban, könnyedségben és örömben.

Valóban hiszek abban, hogyha az életünket a lélekfeladatunk alapján éljük, akkor teljesen egészségesek, boldogok, örömmel teliek, könnyedek lehetünk és a mindennapjaink is meg lesznek áldva.

Szóval az én mottóm: Kapcsolódva a lelkedhez lehetőséged van egy gyönyörű valóságot teremteni.

Szeretettel,
Anna

Forgony Anna

ThetaHealing® instruktor és konzulens

 

THETAHEALING® ÁSS MÉLYEBBRE TANFOLYAM TEMATIKÁJA

– Energiatesztelés megfelelő módon,
– Az ásás alapelvei,
– A hitmunka során alkalmazott ásás 5 alaplépése
– Az ásás tízféle megközelítése módja (vagy gyorselérési útja):
FÉLELEMMUNKA
NEHEZTELÉS
BETEGSÉG 1. – EREDET
BETEGSÉG 2. – NYERESÉG, JÖVŐ
MANIFESZTÁCIÓ
GENETIKA (ŐSÖK)
TÖRTÉNELMI SZINT (CSOPORTTUDATOK, MÁS ÉLETEK, MÉLYGENETIKA)
A LEHETETLEN
ÁSÁS A JELENBEN, AVAGY TANULNI A NEHÉZSÉGEKBŐL
ERÉNYEK ELSAJÁTÍTÁSA
EXTRA: ÖNMUNKA

“Körülbelül másfél évvel ezelőtt bukkantam rá Anna Facebook oldalára, és már akkor csodálattal figyeltem a munkásságát. Végül úgy alakult, hogy elmentem hozzá egy konzultációra, és már akkor éreztem, hogy tanulni szeretnék Tőle. Van benne valami természetes pozitivitás és erős hit, ami bárki számára követendő példaképpé formálja őt. Jó néhány évvel ezelőtt végeztem már alap tanfolyamot, sőt, utána haladót is, de mivel nem használtam a technikát, szerettem volna felfrissíteni a tudásom, így Anna online tanfolyamán vettem részt ismétlőként. Nem tudtam elképzelni, hogy virtuálisan milyen lesz a hangulat vajon, de minden számításom felülmúlta. Nagyon jó kis csapattá kovácsolt minket ez a 3 nap, ami nem csak 3 nap volt. 😊 Azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, közösen gyakorlunk. Mindehhez Anna felajánlotta, hogy ha kérdésünk merülne fel, szívesen segít, így még magabiztosabban alkalmazzuk a ThetaHealing technikát.
Jó szívvel és teljes bizonyossággal ajánlom Annát konzulensként és instruktorként is egyaránt! ❤”

Vivien Tamás

ThetaHealing® konzulens

“Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad! ❤ Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”

Laura

Kliens egyéni konzultációról

THETAHEALING® ÁSS MÉLYEBBRE TANFOLYAM
Regisztráció

THETAHEALING® ÁSS MÉLYEBBRE TANFOLYAM
Tartalma

Tanfolyam díja: 100 000 Ft
Deposit: 26 000 Ft
Összesen könyvvel: 126 000 Ft
Összesen e-könyv esetén: az e-könyv árával csökkentett

A tanfolyam díjának tartalma:
– 2 napi oktatás,
– ThetaHealing® Hiedelmek kiásása c. könyv vagy e-könyv – ez a hivatalos tanfolyami anyag
a ThInk által kiállított nemzetközi oklevél
– és tagság a www.thetahealing.com oldalon található online ThetaHealing® konzulensi és instruktori rendszerben.

Amennyiben e-könyvet választasz, úgy azt te tudod magadnak megvásárolni. Természetesen ebben az esetben a tanfolyam díja ennek összegével csökkentett. A regisztrációt követően e-mailben megkapod a linket a vásárláshoz.

Esetleges részletfizetésről és ösztöndíjról érdeklődni az info@forgonyanna.hu e-mail címen lehetséges.

A tanfolyam elvégzése 3 egymást követő napot vesz igénybe, melyről a THInK (ThetaHealing anyaszervezete) által kiállított nemzetközi elismervényt kapsz.

A tanfolyam online (Zoom felületen) kerül megrendezésre.

Naponta 7-8 órás tanítási idővel, közben egy-egy nagyobb étkezési szünettel és kisebb kávé, tea szünetekkel lehet kalkulálni.

Az aktuális tanfolyamért görgess lejjebb!

JELENTKEZÉS MENETE

1. Lent, az Aktuális tanfolyamok pontnál felsorolt tanfolyamok közül válaszd ki a számodra megfelelőt és kattints a Jelentkezem – könyv, a Jelentkezem – e-könyv gombra.

2. A fizetési oldalon ki tudod egyenlíteni a tanfolyam díját. Töltsd ki a számlázási adatokat alaponsa, különösképpen ha a köny opciót választottad a kiszállítási címet.

3. Miután végeztél át leszel irányítva a tanfolyam Zoom meeting regisztrációs oldalára. Itt kérlek, küldd el a nevedet és az e-mailt címedet.

4. A sikeres regisztrációt követően, kapni fogsz egy automatikus e-mailt a megadott címre a további információkkal a szeminárium kapcsán, illetve hogy hogyan tudod a jelentkezésedet véglegesíteni.

A szeminárium nyelve az első jelentkezők igényei alapján lesz kiválasztva.

Amennyiben kérdesed van, keress bátran.

Aktuális Tanfolyamok

ThetaHealing® Áss Mélyebbre Tanfolyam

ONLINE – MAGYAR vagy ANGOL
2023.03.22-23.
9:00-16:00 – budapesti idő szerint

A jelentkezés az info@forgonyanna.hu címen lehetséges.

ThetaHealing® Áss Mélyebbre Tanfolyam

ONLINE – MAGYAR vagy ANGOL
2023.04.11-12. 9:00-17:00 – budapesti idő szerint

A jelentkezés az info@forgonyanna.hu címen lehetséges.

Egyéni ThetaHealing® Áss Mélyebbre Tanfolyam

ONLINE – MAGYARUL vagy ANGOLUL
További információért, kérlek keress az info@forgonyanna.hu címen.