fbpx

THETAHEALING® BEMUTATÓ

DÍJMENTESEN – ONLINE

ThetaHealing® Bemutató
Díjmentes — Online

Gondolkoztál már azon, hogy tehetnéd az életedet még boldogabbá? Hogyan lehetnél még sikeresebb? Hogyan találd meg a megfelelő párt? Hogyan teremtsd meg az életedben az anyagi biztonságot, bőséget, testi, lelki, szellemi egyensúlyt vagy bármi mást, amire csak vágysz?

Akkor görgess lejjebb a megoldásért!

“Ahogy mondtam már neked a könyv után nagyon vártam a tanfolyamot. A tanfolyam sokkal jobb mint a könyv, pedig a könyv is nagyon érdekes.
A tanfolyam nagyon profi volt, ahogy végigvezettél minket ebben a különös világban. Nagyon energikus volt, ami ránk is kihatott. Egy pillanatig nem unatkoztunk. Felemelő volt. Elfáradtunk a végére rendesen. A többiekkel volt teljes ez a tanfolyam, ami nem véletlen. Arról beszéltünk, ha valamikor csinálsz haladót, mi megyünk. Addig is, ha időnk van, gyakorlunk. Le sem lehet írni milyen jó volt. Ezt át kell élni.”

Balázs

Van egy olyan technika, ami már több ezer ember életét alakította át, ősi többezer éves tudáson alapszik, a neve ThetaHealing®.
Ez a jelenleg egyik legmeghatározóbb energetikai módszer, amely által képessé válsz akár pillanatok alatt változásokat elérni az életedben. Ezzel az eszköztárral olyan minőségi szintlépést és egyben spirituális felébredést érhetsz el az életedben, ami gyökeresen alakítja át a világról alkotott eddigi elképzeléseidet. Sokkal magabiztosabb lehetsz, sokkal könnyedebben és hatékonyabban érheted el a kitűzött céljaidat, és ráébredhetsz arra is, hogy mi valójában szíved vágya és hogy hatalmad van a saját valóságod felett.

Mi is az a ThetaHealing® technika?

Egy olyan kvantummechanikára épülő energetikai módszer, amivel automatikusan megtanulod théta agyhullámra váltani az agyad, és ezáltal kapcsolódni az úgynevezett Kvantum vagy Mindenség Teremtőjének teréhez.

Ebben az állapotban újraprogramozhatod elméd azon részeit, amivel eddig esetleg tudattalanul szabotáltad bizonyos életterületek sikeres megélését, céljaid elérését, a boldog párkapcsolatot, anyagi bőséget, szellemi, fizikai és lelki jólétedet.

Akár segítőként, akár magánemberként sajátítod el a technikát, a tanfolyam elvégzése után bátran alkalmazhatod a tanultakat önmagadon és a környezeteden is.

“Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad! ❤ Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”

Laura

RÓLAM

Forgony Anna vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens.

2013 fordulópont volt az életemben, ekkor nyitottam igazán spirituális irányba, kezdtem el foglalkozni önfejlesztéssel és a különböző élethelyzetek mögött meghúzódó lelki okokkal. A nagy változás 2018-ban köszöntött be, amikor is részt vettem első ThetaHealing® tanfolyamomon, amit aztán számtalan további ThetaHealing® képzés követett. 2019 őszén elvégeztem a ThetaHealing® instruktor képzést, így már nemcsak alkalmazom, de tanítom is a technikát. Utána szinte azonnal felmondtam az akkori multi pozíciómban, és immáron 2020 decembere óta főállásban is ThetaHealing®-gel és mások támogatásával foglalkozom.

Nemcsak a szakmai sikert köszönhetem ennek a technikának és a kitartó önmunkának, hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, és mindezt időben, fizikailag és érzelmileg is szabadon tehetem. Már tudom, milyen érzés valóban támogató és boldog párkapcsolatban lenni, és a múlt terheit lerakva egyre inkább élvezem a MOST ragyogó pillanatát.

Ha úgy érzed, hogy támogatód lehetek ezen a csodálatos úton, örömmel és szeretettel fogadom a jelentkezésed!

Forgony Anna

ThetaHealing® instruktor és konzulens

 

A THETAHEALING® BEMUTATÓN SZÓ LESZ

A KÜLÖNBÖZŐ AGYHULLÁMOKRÓL, KIEMELTEN A THÉTA AGYHULLÁMRÓL

A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET EREJÉRŐL

AZ ŐRANGYALOKKAL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓRÓL

LÉLEKTÁRSAKRÓL

MANIFESZTÁCIÓRÓL

ÉS MÉG SOK MÁS IZGALMAS TÉMÁRÓL

A program során egy önként jelentkezőn bemutatom egy mini konzultáció formájában a ThetaHealing® technika bámulatos erejét!
Természetesen biztosítok lehetőséget, hogy a felmerülő kérdések megválaszolásra kerüljenek.
Az esemény végén pedig Te magad is megtapasztalhatod a théta állapotot, egy vezetett ThetaHealing meditáció során.

“Körülbelül másfél évvel ezelőtt bukkantam rá Anna Facebook oldalára, és már akkor csodálattal figyeltem a munkásságát. Végül úgy alakult, hogy elmentem hozzá egy konzultációra, és már akkor éreztem, hogy tanulni szeretnék Tőle. Van benne valami természetes pozitivitás és erős hit, ami bárki számára követendő példaképpé formálja őt. Jó néhány évvel ezelőtt végeztem már alap tanfolyamot, sőt, utána haladót is, de mivel nem használtam a technikát, szerettem volna felfrissíteni a tudásom, így Anna online tanfolyamán vettem részt ismétlőként. Nem tudtam elképzelni, hogy virtuálisan milyen lesz a hangulat vajon, de minden számításom felülmúlta. Nagyon jó kis csapattá kovácsolt minket ez a 3 nap, ami nem csak 3 nap volt. 😊 Azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, közösen gyakorlunk. Mindehhez Anna felajánlotta, hogy ha kérdésünk merülne fel, szívesen segít, így még magabiztosabban alkalmazzuk a ThetaHealing technikát.
Jó szívvel és teljes bizonyossággal ajánlom Annát konzulensként és instruktorként is egyaránt! ❤”

Vivi

“Arra buzdítok mindenkit, hogy ismerje meg Annát és ezt a csodálatos módszert, ami nem más mint a ThetaHealing®! Csak megerősíteni tudom a leírtakat, és hogy Anna egy csodálatos ember és segítő. ♥ Köszönjük,hogy vagy! ♥ ”

Evelyn

“Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az alap tanfolyamon. Ismét kimozdítottál a komfort zónámból. A tanfolyam mind a három napja fantasztikus volt. Új löketett adott az életemnek. 😊
Csodákat éltünk meg és sok csodás dologról hallottunk. Kedvencem, a tanfolyam elvégzése utáni napokban csoporttársaimmal megbeszéltük, hogy online találkozunk és gyakorlunk.Így a tudás be is tud épülni.És minden alkalom után meglepődünk, hogy mi minden változott meg egy egy konzultációnk után.😊”

Kate

THETAHEALING® BEMUTATÓ

THETAHEALING®BEMUTATÓ

A programon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma limitált!

Hogyha részt veszel az eseményen, akkor tegyél te is valamit a világ felé hálád jeléül! 🙂

A bemutató időpontja:
2023.01.18. 19:00 CET

 Az esemény online kerül megrendezésre, a Zoom platformon.

JELENTKEZÉS MENETE

1. Amennyiben megfelel a meghirdetett időpont kattins a “Regisztrálok az eseményre” gombra
2. Egy új ablakban meg fognak jelenni a Zoom regisztrációs felülete. A keresztneved, vezetékneved és az e-mail címed dupla megadása után kattints ‘Register’ gombra.
3. Ezután egy automatikus Zoom-os e-mailben megkapod a további szükséges információkat és a belépéshez kapcsolódó adatokat. Az e-mail középső szakaszán találsz magyar nyelvű fordítást segítségképp és pár praktikus infót.

A ThetaHealing technika nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, sem konvencionális gyógyító, nem-konvencionális gyógyító eljárásnak vagy természetgyógyászati tevékenységnek. Minden, ami elhangzik egy konzultáción vagy kezelésen, soha nem helyettesíti vagy írja felül az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.