fbpx

ThetaHealing® Konzultáció Tamás Viviennel

Szia! Tamás Vivien vagyok, okleveles Thetahealing instruktor és konzulens.

Egyetemi tanulmányait tekintve közgazdasági szakirányt választottam, azonban hamar rájöttem, hogy az én utam az emberek támogatása és segítése lesz. Ez a motivációm már egészen kiskorom óta velem volt, amikor a tőlem kisebbekre vigyáztam, terelgettem és tanítottam őket. 

Az első spirituális élményem 13-14 évesen az angyalokhoz kapcsolódik, amikor elkezdtem érezni őket, és kapcsolatba lépni velük. Ez egy megmásíthatatlan, mindent meghatározó élmény volt, itt indultam el az utamon. Azon szerencsések közé tartozom, aki körül volt olyan felnőtt, aki nyitott volt a spirituális világ felé, és tudott segíteni ezt kezelni és elmélyíteni. Ez akkoriban elég ritka volt, hiszen nem volt még olyan természetes és elfogadott a spirituális világ, mint ma.

Magáról a Thetahealing technikáról hallottam már korábban is, míg egy kis idő elteltével, 7 évvel ezelőtt szembe jött velem egy alaptanfolyam hirdetés. Elolvastam a leírást, és az alapján tudtam, hogy nekem márpedig ott a helyem. Sosem voltam előtte egy konzultáción sem, nem tudtam, hogy pontosan mi is ez, vagy hogyan működik, de nagyon erősen éreztem a hívást, így jelentkeztem. Rögtön, már az első napon szerelem-technika lett a javából, ami a mai napig töretlen. Emlékszem, hogy milyen csodálatos megtapasztalás volt már maga az, amikor megtanultunk a vezetett meditáción végig menni, és ezt követően minden egyes gyakorlat elvarázsolt. Egy hónappal később már ott voltam a haladó tanfolyamon, majd az évek alatt többet is elvégeztem, míg végül 2021 őszén érkezett el az az idő, amikor instruktor lettem. Így hivatalosan már én is tarthatok alap tanfolyamot.

Meghatározó történeteim

 

Én is olyan családból származom, ahol azt tanították, hogy mindenért keményen meg kell küzdeni, meg kell dolgozni, az élet nehéz, és egyébként is, mi nem tartozunk a tehetős emberek közé, így nekünk nem járnak bizonyos dolgok. Minden tanításért, amit gyerekkoromban kaptam végtelenül hálás vagyok, hiszen ezek adták a mai énem alapjait, ezek formálták a személyiségem. Azonban most jön a nagybetűs DE rész: a Thetahealing segítségével jöttem rá arra, hogy mindent meg lehet játszi könnyedséggel is teremteni, nem kell hozzá a véres verejték. Ez nem azt jelenti, hogy minden magától megtörténik és az energiát nem kell bele tenni a dolgokba, ez továbbra is érvényes. De nem mindegy, hogy a teremtéseinket milyen energetikai térből működtetjük. Olyan térből, ahol a szenvedés, a nehézség és a fájdalom uralkodik, vagy olyanból, ahonnan minden és bármi is lehetséges. Ezt akkor nagyon fura volt elképzelnem, hiszen én nem ismertem más módot, és akkor nehéz volt elhinni, hogy ez tényleg működik. Majd ahogy kezdtek megvalósulni a teremtéseim, rájöttem, hogy igen, ezt valóban lehet játszi könnyedséggel is csinálni.

 

Mivel a motivációm az emberek segítése volt, így amikor abba a korba értem, elkezdtem olyan társakat bevonzani az életembe, akiknek segítségre volt szüksége lelkileg. Az egyenrangú társ szerepéből így mindig átléptem a „megmentő” és a „segítő” szerepbe a párkapcsolatokban. Mivel borult az egyenrangúság, így borult az általam vágyott minőségű párkapcsolat is. És ez minden egyes alkalommal fájó felismerés volt.
Miután megtanultam a technikát, 21 évesen az volt az egyik fő témám, hogy megtaláljam és bevonzzam az életembe az isteni lélektársamat. Tudtam, hogy mindez isteni időzítés meghatározása is, de kitartóan dolgoztam magamon, meditáltam, manifesztáltam, aminek az eredménye most egy kiegyensúlyozott, boldog házasság. És erre mérhetetlenül büszke vagyok, mert mindkettőnknek sok munkája van benne, és lesz is még. De itt is megtanultam, hogy nem mindegy, hogy honnan, milyen térből és milyen eszközökkel közelítünk egymás -, és a megoldások felé. A feltétel nélküli szeretet teréből indulva a Teremtő mindig mindenkinek megmutatja azt a lépést, amire szüksége van a cél elérése érdekében.

Rengeteg önmunka, ásás, konzultáció, hitrendszercsere előzi meg azt, hogy én ezeket ide leírtam Neked.
Nekem sem volt egyszerű eljutni ide, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy végig mosolyogva csináltam. Mert nem. Voltak nehéz, fájó, igazi arcon csapós felismeréseim, ’aha’ élményeim, volt sírás, nevetés egy-egy ásás alkalmával, és valószínűleg lesz is még, hisz az önmunka folyamatos. De a jó hír az, hogy a Thetahealing technika segítségével mindenki előtt nyitva áll a kapu egy jobb, könnyedebb élet felé. Hiszek abban, hogy ha dolgozunk magunkon, akkor annak mindig meg van az eredménye, hisz’ ha beletesszük az energiát, az előbb-utóbb megmutatkozik a fizikai síkon is.

Sokszor olyan dolgok korlátoznak minket a vágyaink, céljaink elérésben, amelyekről sejtésünk sincs, hogy bennünk vannak, mert DNS szinten örököltük az őseinktől, vagy előző életekből hozzuk magunkkal. A Thetahealingben az a legcsodálatosabb, hogy a Teremtő segít ezekre rálátni, és a theta agyhullámnak köszönhetően ezeket a korlátozó hitrendszereinket le tudjuk cserélni támogatóakra.

Hitvallásom

Hiszek abban, hogy ha dolgozunk magunkon, emeljük a kollektív tudatszintet, akkor a tőlünk fiatalabbaknak, az utánunk lévő generációnak, vagy akár a gyermekeinknek is ez egy óriási hozzájárulás. Hozzájárulás egy könnyedebb, még szebb világhoz, egy olyan világhoz, ahol mindenki tisztában van azzal, hogy mekkora teremtőerővel bír, pusztán már a gondolatai által. Hogy mi magunk teremtjük a valóságunkat, hogy a saját életünk alakulásáért nem más, hanem csakis mi saját magunk vagyunk felelősek. Hogy a tudatos odafigyeléssel, tudatos teremtéssel csodálatos dolgokat tudunk véghez vinni. És ehhez az egyik legfontosabb támpont: sosem vagyunk egyedül, a Teremtő mindig segít és támogat minket, ha kérjük.

Ha nyitott vagy a vágyaid megteremtésére, vagy elakadtál egy bizonyos életterületen, szeretnél egy kis lendületet, szeretettel várlak egyéni konzultációra, melyre az üzenetküldési felületen tudsz időpontot kérni.
Külön öröm számomra, amikor a tizenéves korosztállyal dolgozhatok, így őket is várom sok szeretettel!

ThetaHealing® Egyéni konzultáció – 1 alkalom

 60 perc – online, Zoom felület

25.000 HUF

ThetaHealing® Egyéni konzultáció – 3 alkalom

3 x 60 perc – online, Zoom felület

Amennyiben egy nagyobb folyamatban vagy most benne, és több életterületen szeretnél dolgozni, választhatod a 3 alkalmas konzultációs lehetőséget is.

60.000 HUF

További kapcsolódási lehetőségek

 

 tamasvivien0930@gmail.com
 tamasvivien_th
 Tamás Vivien