fbpx

ThetaHealing® konzultáció Forgony Annával

Kapcsolódva a lelkeddel megvan az erőd egy csodálatos valóság megteremtésére.

Sorsfeladat

Érdekel az életcélod megtalálása? Szeretnél egy olyan életet, amivel beteljesíted a lelked hívását?

Karrierváltás

Szeretnéd egy lélekkel azonos karriert, megtöltve örömmel és boldogsággal?

k

Akcióterv

Nyitott vagy nagyszerű stratégiára és akciótervre a lélekfeladatod alapján?

Spirituális képességek

Érdekel a spirituális képességeid felébresztése?

Segítek felébreszteni a belső erőforrásaidat az előrelépéshez

Úgy érzed itt az ideje előrelépni, de a kérdés a “Hogyan?”

 

A kihívásaidra tekinthetsz úgyis mint iránytűkre. Néha nehéz lehet felismerni, valójában mi is folyik, mit is szeretnének jelezni neked, néha pedig ez igazán egyszerű.
Egy segítő kézzel, kapcsolódva az Isteni Forráshoz fel tudod gyorsítani ezeket a folyamatokat és igazán tiszta válaszok érkezhetnek. Így nemcsak lépésről lépésre haladhatsz, hanem akár kvantumugrásokat is tehetsz az életedben.

Mi is történik egy egyéni ThetaHealing® konzultáción?

Biztonságos tér

A konzultáció során egy biztonságos helyen lehetsz, ahol meg tudod osztani az érzéseidet és megéléseidet anékül, hogy ezek megítélésre kerülnének.

Globális megoldás

A ThetaHealing® technikában nem szoktunk különbséget tenni a különböző életterületek között. Ezeket egy komplex módon kezeljük. Ebből kifolyólag azt a közös pontot keressük meg, ami valójában a kiindulópontja lehet akár több problémának is. Így a megoldási folyamat nagyon magas hatékonysággal képes működni.

Théta agyhullámok

A különlegessége a módszernek, hogy théta agyhullámokat alkalmazunk. Ennek segítségével képessé válunk a tudatalatti elme elérése, és onnan könnyedén oldani a limitáló hitrendszereket az aktuális problémád kapcsán.

Nincs dráma

Ezeken az alkalmakon nem rakunk plusz energiát dráma létrehozására vagy a traumák újraélésre. Egy igazán magas frekvencián tartózkodunk, így egy teljesen más nézőpontból látjuk a szituációt.

Honnan tudhatom, hogy ez a konzultáció megfelelő nekem?

Olvasva a következő pontokat további betekintésed lehet a konzultáció kapcsán, így eldöntheted kompatibilis-e veled ez a lehetőség.

Hit

A fundamentális kitétele a technika alkalmazásának az, hogy higgy valamiben, valakiben, például Istenben, Teremtőben, Teremtő Energiában, Forrásban, Kvantumban vagy ahogyan te szeretnéd nevezni. És abban is, hogy ez az “energia” támogat téged.

Készen állni továbblépni

Ez nem egy passzív folyamat. Készen kell állnod és akarnod kell a változást az életedben. Viszint így már mindened megvan, amire szükséged lehet.

Kihívások az életben

Lehet, hogy sok kihívással nézel éppen szembe. Nem kell ezeket külön-külön kezelned. Ez egy tökéletes segítség lehet arra, hogy egy teljes megoldási folyamat bontakozzon ki.

Gyors de hosszútávú megoldás

Ha elhivatott vagy a valódi megoldások felé, valóban szeretnél változtatni és akár nagy lépésekkel előrelépni, akkor A LEGSZUPEREBB HELYEN VAGY!

Spiritualitás

Ezek a konzultációk igazán spirituálisak, de egy nagyon magas szinten. Kapcsolódva leszünk a Felsőbb Tudatoságoddal, a Lelkeddel és az Isteni Ihlettel. Rálátásaink lesznek az életcélod és a jelenlegi feladataid, időzítésed kapcsán. Szóval ez a lehetőség valóban ÉLETÁTALAKÍTÓ! Készen állsz?

Megközelítésem

Az utóbbi években vettem észre, hogy az eddigi tapasztalataimat a vállalkozásomból, a multinacionális pozícióimból és a közgazdász tudásomat egy igazán különleges módon vegyíthetem az energetikai, spirituális oldallal.

Spirituális oktató, mentor, előadó, ThetaHealing® instruktor és konzulens vagyok. Abbam segítem a hozzám fordulókat a tanfolyamok és konzultációk során, hogy felébresszék spirituális képességeiket és újra flowba kerüljenek az életfeladatukkal és a lelkük hívásával összhangban.

Igazán hiszem, hogy amikor az életünket a leszületésünk okán éljük, akkor telve lehetünk egészséggel, örömmel, boldogsággal, könnyedséggel, és midennapjaink pedig igazán áldottak lesznek hosszú távon is!

Szóval a mottóm: Kapcsolódva a lelkeddel megvan az erőd egy csodálatos valóságot teremteni!

Szeretettel,
Anna

Hogyan is megy ez a folyamat

Időpont foglalása

A ‘Jelentkezem’ gombra kattintva a kapcsolati menüpontban van lehetőséged elküldeni igényedet időpont kapcsán.

Ezután hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a lehetséges időpontokat és kommunikációs felületeket megjelölve.

Az időpont lefoglalása a konzultáció díjának kiegyenlítésével lehetséges.

A konzultáción

Többekközt a következőket alkalmazhatjuk a konzultáció folyamán:
– théta agyhullámok használata,
– ThetaHealing® meditáció,
– kapcsolódás a Felsőbb Önvalódhóz és a Lelkedhez,
– jövő leolvasása,
– őrangyalokkal való kommunikáció,
– limitáló hitrenszerek elengedése.

Céljaid elérése

Azonnali változások lehetnek az életedben, ami nemcsak téged, hanem a téged körülvevőket is pozitívan befolyásolhat, mint a családodat és a felmenőidet is. Új élettapasztalatod lehet, sokkal energikusabbnak érezheted magadnak, illetve készen a bőség befogadására a különböző életterületeiden.

ThetaHealing® Egyéni konzultáció

60 perc online egyéni konzultáció, alkalmazva a ThetaHealing® technika eszköztárát, hogy változásokat érjünk az életedben a lehető legmagasabb úton módon.

50.000 HUF /
130 EUR