ThetaHealing® egyéni konzultáció

A ThetaHealing® technika egy csodálatos, könnyed és rendkívül hatékony módszer.

Ahogyan már az elnevezésében olvashatjuk, a théta agyhullámokat hívjuk segítségül, hogy hozzáférjünk és egyben oldjuk is a tudatalattibant tárolt korlátozó lenyomatokat. Az agyhullámnak köszönhetően a konzultáció során végig egy feltételektől, ítélkezésektől mentes és szeretettel teli térhez kapcsolódunk. Épp ezért itt nem tulajdonítunk túlzott szerepet drámának, sztoriknak, az áldozat – elkövető – megmentő hármasának.

Ehelyett pontosan, precízen és hatékonyan haladunk a kívánt eredmény felé. Egy kulcsfontosságú feltétel viszont van ahhoz, hogy valóban könnyedén haladjunk. Érdemes hinned egy olyan erőben, amely támogat minket, legyen az Teremtő, Isten, Sors, Univerzum, bárhogyan is nevezed. Fontos megemlíteni még a technika kapcsán, hogy már egyetlen alkalom óriási változásokat hozhat. Ennek köszönhetően szükségtelen heti, havi rendszerességgel járni. Minden esetben a kliensre bízom, hogy szeretne-e jönni, és ha igen, mikor. A Sikersztorik menüpont alatt pár visszajelzést a találsz a konzultációk kapcsán.

 KONZULTÁCIÓ MENETE

 

1. A lenti jelentkezem gombra kattintva tudsz jelentkezni a konzultációra. Ezt követően kapsz egy megerősítő e-mailt a további részletekkel.
2. A konzultáció napján érdemes megfelelő mennyiségű vízfogyasztása, hogy hidratált légy.
3. A megbeszélt időpontban videó hívással kapcsolódunk egy online felületen, és átbeszéljük, hogy mit is szeretnél elérni az adott alkalom alatt.
4. Ezután, behunyjuk a szemünket, a támogatásommal mindketten théta agyhullámokra váltunk (részedről előképzettség nem szükséges hozzá), és elkezdjük felkutatni az életedben lévő helyzetek okait, és a korlátozó hitrendszereket támogató programokra cseréljük.
5.  Nem csak hitrendszerekkel foglalkozhatunk egy-egy konzultáció alkalmával. Leolvashatjuk a jövődet, a jelenlegi feladataidat, manifesztálhatsz, beszélhetünk az őrangyalaiddal, az őseiddel és kapcsolódhatunk elhunyt szeretteiddel is.
6. A konzultáció végeztével azonnal érezheted a különbséget, és elkezdheted automatikusan az új minták szerint élni az életedet.
7. ThetaHealing® technikáról részletesen olvashatsz még a ThetaHealing® menüpont alatt.

A konzultáció időtartama 60 perc, online zajlik.

Az online felületet a jelentkezést követően egyeztetjük, mely lehet Zoom, Skype és Messenger.

Díja: 20 000 Ft

 


 

 


Adatvédelmi Nyilatkozat


 

 


 

 


Általános Szerződési Feltételek