fbpx

ThetaHealing® egyéni konzultáció

Theta healing egyéni konzultáció

A ThetaHealing® technika egy csodálatos, könnyed és rendkívül hatékony módszer.

Ahogyan már az elnevezésében olvashatjuk, Theta Healing egyéni konzultáció során a théta agyhullámokat hívjuk segítségül, hogy hozzáférjünk és egyben oldjuk is a tudatalattiban tárolt korlátozó lenyomatokat. Az agyhullámnak köszönhetően a konzultáció során végig egy feltételektől, ítélkezésektől mentes és szeretettel teli térhez kapcsolódunk. Épp ezért itt nem tulajdonítunk túlzott szerepet drámának, sztoriknak, az áldozat – elkövető – megmentő hármasának.

“Kedves Anna! Hol is kezdjem. Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad!

Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”

Amira

Ehelyett pontosan, precízen és hatékonyan haladunk a kívánt eredmény felé. Egy kulcsfontosságú feltétel viszont van ahhoz, hogy valóban könnyedén haladjunk. Érdemes hinned egy olyan erőben, amely támogat minket, legyen az Teremtő, Isten, Sors, Univerzum, bárhogyan is nevezed. Fontos megemlíteni még a technika kapcsán, hogy már egyetlen alkalom óriási változásokat hozhat. Ennek köszönhetően szükségtelen heti, havi rendszerességgel járni. Minden esetben a kliensre bízom, hogy szeretne-e jönni, és ha igen, mikor. A Sikersztorik menüpont alatt pár visszajelzést találsz a Theta Healing egyéni konzultációk kapcsán.

“Hihetetlen változáson megyek át! Soha nem érzett önbizalom van bennem! Eddig csak csodálva néztem a twerk táncosokat és azokat a nőket, akik ennyire ismerik a testüket és ennyire szeretik a testüket… Hihetetlen. Végre elhiszem hogy jó nő vagyok… Sőt! Beiratkoztam twerkre, és már elég jól megy. Ezen felül tudok enni, ami eddig nem igen ment bűntudat nélkül, de most megy!

Valamint ha történik valami, és ez talán a legfontosabb változás, akkor eddig összedőlt a világ, de most nem! Most pozitívan! “Oké, akkor csinálom máshogy!” felkiáltással állok a feladatnak. Nagyon nagyon köszönöm! Hihetetlen változásokon megyek át és nagyon hálás vagyok neked!

Végre Nőnek érzem magam! Végre érzem hogy élek! VÉGRE SZERETEM AZT AKI VAGYOK! KÖSZÖNÖM NEKED!!“

Édua

THETA HEALING EGYÉNI KONZULTÁCIÓ MENETE:

 

1. A lenti jelentkezem gombra kattintva tudsz jelentkezni a konzultációra. Ezt követően kapsz egy megerősítő e-mailt a további részletekkel.
2. A konzultáció napján érdemes megfelelő mennyiségű vízfogyasztása, hogy hidratált légy.
3. A megbeszélt időpontban videó hívással kapcsolódunk egy online felületen vagy pedig személyesen találkozunk, és átbeszéljük, hogy mit is szeretnél elérni az adott alkalom alatt.
4. Ezután, behunyjuk a szemünket, a támogatásommal mindketten théta agyhullámokra váltunk (részedről előképzettség nem szükséges hozzá), és elkezdjük felkutatni az életedben lévő helyzetek okait, és a korlátozó hitrendszereket támogató programokra cseréljük.
5.  Nem csak hitrendszerekkel foglalkozhatunk egy-egy konzultáció alkalmával. Leolvashatjuk a jövődet, a jelenlegi feladataidat, manifesztálhatsz, beszélhetünk az őrangyalaiddal, az őseiddel és kapcsolódhatunk elhunyt szeretteiddel is.
6. A konzultáció végeztével azonnal érezheted a különbséget, és elkezdheted automatikusan az új minták szerint élni az életedet.
7. ThetaHealing® technikáról részletesen olvashatsz még a ThetaHealing® menüpont alatt.

A konzultáció időtartama 60 perc, online zajlik.

Az online felületet a jelentkezés közben választhatod ki, mely lehet Zoom, Skype vagy WhatsApp.

A személyes konzultáció helyszíne:
1027 Budapest, Jurányi utca 10.