fbpx

THETAHEALING GYAKORLÓ EST

Gyakorold közösségben a világ egyik legmeghatározóbb energetikai technikáját, a thetahealing®-et!

 

 

 

Következő alkalom: 2023.11.02. 19:00, Online

 

 

 

 

JELENTKEZEM

Ez a ThetaHealing gyakorló est azért jött létre, hogy a különböző tanfolyamokon tanultakat egy támogató közösségben, megtartó energiában és szeretetben tudd alkalmazni, elmélyítve és megerősítve az eddigi tudásodat.

thetahealing Anna Forgony

Mi történik egy ThetaHealing Gyakorló Programon?

Lehetőséged van egy szeretetteljes közösségben, könnyedén, a ThetaHealing technikával kapcsolatos kérdéseidet feltenni és gyakorolni a különböző gyakorlatokat, amiket a tanfolyamokon már megtanultál.

Ez segíthet az eddigi tudásod megszilárdításában, illetve további hasonló érdeklődésű, elhivatott emberek megismerésében. Nem mellesleg választ kapni a felmerülő kérdésekre, egy konzultáció menete, az ásások és technikák alkalmazásával kapcsolatosan.

Miért is érdemes részt venned Nálam ezen a ThetaHealing Gyakorló Programon?

 

A megközelítésem az ásások és más gyakorlatok kapcsán az, hogy maximális figyelmet szentelek a kliensnek, miközben fókuszomban tartom a folyamatos kapcsolódást a Teremtővel ahhoz, hogy a lehető legmagasabb módon mehessen ez a folyamat.

Nem akarok, és nem is próbálok ráerőltetni a klienseimre semmit. Hagyom, hogy a saját útvonaluk szerint haladjunk az ásási munkában, miközben természetesen odafigyelek a Mindenség Teremtőjétől jövő üzenetekre.

Szerintem az ásás és a ThetaHealing további technikái csaodálatos lehetőségek arra, hogy egy mélyebb önsimeret által, valódi, szívből jövő és rendkívüli változásokat hozzunk el saját magunk vagy mások életében.

Kiknek szól a ThetaHealing Gyakorló Program?

Azoknak szól ez a lehetőség, akik elhivatottak arra, hogy akár a saját önmunkájukban, a konzulensi tevékenységükben, a másokkal valóközös munkában magabiztosabbak legyenek, pontosan tudjanak a Teremtő üzenetei alapján a kliensük vagy önmaguk támogatására lenni, és nem utolsó sorban, hisznek a folyamatos fejlődés fontosságában.

Saját tapasztalatom szerint miután elsajátítunk egy tudást, a mi döntésünk, valójában mit is kezdünk vele. Csodálatos lehetőség az, hogyha a már birtokunkban lévő erőforrásokat magas szinten működtetjük, és akár az emberiség javára is fordítjuk.

ELŐFELTÉTEL: ThetaHealing Tanfolyam végzése
Az éppen aktuális előképzettségi feltételeket mindig az adott eseménynél jelölöm meg, lent az oldal alján.

Természetesen nemcsak konzulenseket, hanem ThetaHealing instruktorokat is nagyon nagy szeretettel várok a programra.

Miket gyakorolhatunk egy ThetaHealing Gyakorló Esten?

Minden olyan dolgot, amit már a ThetaHealing tanfolyamokon tanultál. Leolvasások, meditáció, hitrendszeri munka, érzelemmunka, ásás, jövő leolvasás, Felettes Énnvel való kommunikáció, ősökkel való kommunikáció, jövőre való emlékezés, erényekkel való munka, önmunka gyakorlása. Csak hogy néhány példát megemlítsek a teljesség igénye nélkül.

Hogyha vannak olyan technikák, amiket szívesen gyakorolnál, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot egy lehetséges esemény kapcsán, ahol kimondottan ezek lesznek fókuszban.

Amennyiben még esetleg nem végeztél ThetaHealing tanfolyamokat, akkor is lehetőséged van a későbbiekben részt venni egy ilyen programon, hiszen folyamatosan biztosítok lehetőséget újabb és újabb tanfolyamok elvégézésere. Erről részletes információt ITT találhatsz.

Aktuális ThetaHealing Gyakorló Estek

2023.11.02. 19:00-22:00

Online, Magyar nyelven

Félelemmunka és Neheztelés Ásás

A program során megmutatom egy jelenlévőn az említett ásástípusokat, és aztán lehetőséget biztosítok a közös ásás gyakorlásra.

Végig jelen leszek, fel tudtok tenni kérdéseket. Úgynevezett breakout roomokban lesztek, ahol közösen fogtok dolgozni egymáson párban. A folyamat közben pedig én is be fogok hozzátok lépni.

Lehetőséget biztosítok az esetleges kérdéseket feltenni, átbeszélni az észrevételeket.

Előfeltétel: ThetaHealing Alaptanfolyam

A program díja

10.000 Ft/fő

Jelentkezés az alábbi gombra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot!

en_USEnglish