fbpx

THETAHEALING® Haladó Tanfolyam

ONLINE

Kvantumugrás a következő szintre

THETAHEALING® HALADÓ TANFOLYAM

Elvégezted a ThetaHealing® Alaptanfolyamot és szeretnéd továbbfejleszteni önmagad? Vagy csak egész egyszerűen megakadt a szemed ezen a lehetőségen? Nos, én nem hiszek a véletlenekben, és te?

“Ahogy mondtam már neked a könyv után nagyon vártam a tanfolyamot. A tanfolyam sokkal jobb mint a könyv, pedig a könyv is nagyon érdekes.
A tanfolyam nagyon profi volt, ahogy végigvezettél minket ebben a különös világban. Nagyon energikus volt, ami ránk is kihatott. Egy pillanatig nem unatkoztunk. Felemelő volt. Elfáradtunk a végére rendesen. A többiekkel volt teljes ez a tanfolyam, ami nem véletlen. Arról beszéltünk, ha valamikor csinálsz haladót, mi megyünk. Addig is, ha időnk van, gyakorlunk. Le sem lehet írni milyen jó volt. Ezt át kell élni.”

Balázs

Szuper helyen jársz, ugyanis a ThetaHealing és az önfejlesztő tanfolyamok egyik leginkább transzformáló erejű állomása ez a program!

A ThetaHealing® Haladó Tanfolyamról

Érdekel a több mint 1000 ThetaHealing haladó szintű letöltés?

Szeretnéd még inkább elmélyíteni a tudásodat?

Kihívást jelent számodra az időbeosztás?

Vagy szeretnél tisztább képet kapni egy adott jövőbeli pillanatról?

Volt olyan érzelmi megélés, aminek érzed a lenyomataitmég?

Szívesen kommunikálnál a növényeiddel vagy a felettes éneddel?

Szeretnél egy lépést tenni afelé, hogy lehetséges legyen a lehetetlen?

Ezen a tanfolyamon intenzíven dolgozhatsz önmagadon és azon – úgynevezett energetikailag nehéz – érzéseken, amik leköthetik spirituális érzékelésedet.

Ez a lehetőség az első lépcsője a “ThetaHealing – DNS3” c. képzés eléréséhez, melynek fő témája a “lehetetlen”.

Ha valóban érdekel mélyebben a ThetaHealing valamint világunk működése és szeretnéd felszínre hozni a Benned rejlő intuitív potenciált, akkor itt a helyed!

“Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az alap tanfolyamon. Ismét kimozdítottál a komfort zónámból. A tanfolyam mind a három napja fantasztikus volt. Új löketett adott az életemnek. 😊
Csodákat éltünk meg és sok csodás dologról hallottunk. Kedvencem, a tanfolyam elvégzése utáni napokban csoporttársaimmal megbeszéltük, hogy online találkozunk és gyakorlunk.Így a tudás be is tud épülni.És minden alkalom után meglepődünk, hogy mi minden változott meg egy egy konzultációnk után.😊”

Kate

A ThetaHealing® instruktorod ezen a szemináriumon:

Szia, Forgony Anna vagyok, Spirituális oktató, előadó, ThetaHealing instruktor és konzulens. Abban segítek az embereknek, hogy ráébredjenek az életfeladatukra,  a spirituális természetükre és képességeikre.

Tanfolyamokat, csoportos programokat és egyéni konzultációkat tartok, hogy kioldjuk a félelelmeket, blokkokat különböző témák kapcsán, így a résztvevők képessé válnak, hogy az életcéljukkal összhangban lévő életet éljenek.

Valóban hiszek abban, hogyha az életünket a lélekfeladatunk alapján alakítjuk, akkor kicsattanóan egészségben boldogságban, örömben, könnyedségben és napi szintű áldásokban lehetünk.

Szóval a mottóm: Kapcsolódva a lelked bölcsességéhez lehetőséged van egy gyönyörű valóságot teremteni.

Szeretettel,
Anna

Forgony Anna

ThetaHealing® instruktor és konzulens

 

THETAHEALING® HALADÓ TANFOLYAM TEMATIKA

 1. Közel 1000 ThetaHealing® letöltés – az instruktor által tanúsítva,

 2. A négy szintű programozás átbeszélése,

 3. Az érzelmek teremtésének átbeszélése,
 4. Hitmunka – Félelem és Neheztelés
 5. A létezés 7 síkja,
 6. Szabadon szálló emlékek elküldése,
 7. Szeretet küldése a magzatnak az anyaméhbe,

 8. Összetört Lélek harmonizálása,

 9. Növényekkel való kapcsolódás,

 10. Ősökhöz való kapcsolódás (akik más síkon tartózkodnak),

 11. 3R érzelmek: Neheztelés, Elutasítás, Sajnálkozás
 12. Hitmunka – Neheztelés, Elutasítás, Sajnálkozás
 13. Nem szerves anyagokon való energetikai munka, letöltések,

 14. Beszélgetés a Felettes Éneddel,

 15. Emlékezés a jövődre,

 16. Isteni időzítés,
 17. A Szív Dala,

 18. Hitmunka – Manifesztáció

+ Manifesztáció

+ Csoportos feltétel nélküli szeretet küldése

“Körülbelül másfél évvel ezelőtt bukkantam rá Anna Facebook oldalára, és már akkor csodálattal figyeltem a munkásságát. Végül úgy alakult, hogy elmentem hozzá egy konzultációra, és már akkor éreztem, hogy tanulni szeretnék Tőle. Van benne valami természetes pozitivitás és erős hit, ami bárki számára követendő példaképpé formálja őt. Jó néhány évvel ezelőtt végeztem már alap tanfolyamot, sőt, utána haladót is, de mivel nem használtam a technikát, szerettem volna felfrissíteni a tudásom, így Anna online tanfolyamán vettem részt ismétlőként. Nem tudtam elképzelni, hogy virtuálisan milyen lesz a hangulat vajon, de minden számításom felülmúlta. Nagyon jó kis csapattá kovácsolt minket ez a 3 nap, ami nem csak 3 nap volt. (: Azóta is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, közösen gyakorlunk. Mindehhez Anna felajánlotta, hogy ha kérdésünk merülne fel, szívesen segít, így még magabiztosabban alkalmazzuk a ThetaHealing technikát. Jó szívvel és teljes bizonyossággal ajánlom Annát konzulensként és instruktorként is egyaránt! ❤”

Tamás Vivien

ThetaHealing® konzulens és immáron instruktor

“Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad! ❤ Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”

Laura

THETAHEALING® HALADÓ TANOLYAM
Jelentkezés

THETAHEALING® HALADÓ TANFOLYAM
Részletek

Tanfolyam díja könyvvel: 345 EUR
Tanfolyam e-könyv esetén: 330 EUR
Deposit: 55 EUR
Összesen könyvvel: 400 EUR
Összesen e-könyv esetén: 385 EUR

A tanfolyam díj tartalma:

– 3 napi oktatás,
– ThetaHealing® Haladóknak c. könyv vagy e-könyv,
– ThetaHealing® Haladó elektronikus munkafüzet – nem nyomtatható,
– a ThInk által kiállított nemzetközi oklevelet
– és tagság a www.thetahealing.com oldalon található online ThetaHealing® konzulensi és instruktori rendszerben.

A ThetaHealing® e-könyvet csak te tudod magadnak megvásárolni. Hogyha ezt az opciót választod, a tanfolyam díja ennek összegével lesz csökkentve. A regisztrációt követően megkapod a linket a megvásárlásához.

Előképzettség: ThetaHealing® Alaptanfolyam

Esetleges részletfizetésről és ösztöndíjról érdeklődni az info@forgonyanna.hu e-mail címen lehetséges.

A tanfolyam elvégzése 3 egymást követő napot vesz igénybe, melyről a THInK (ThetaHealing anyaszervezete) által kiállított nemzetközi elismervényt kapsz.

A tanfolyam online (Zoom felületen) vagy személyesen kerül megrendezésre.

Naponta 7-8 órás tanítási idővel, közben egy-egy nagyobb étkezési szünettel és kisebb kávé, tea szünetekkel lehet kalkulálni.

Az aktuális tanfolyamért görgess lejjebb!

JELENTKEZÉS MENETE

1. Válaszd ki a számodra megfelelő kurzust a lent felsoroltak közül és kattints a ‘Jelentkezm könyv vagy e-könyv’ gombra az alapján, amit szeretnél.

2. A fizetési oldalon ki tudod egyenlíteni a tanfolyam teljes díját. Kérlek, figyelj oda a számlázási adatok kitöltésére, kiemelten a szállítási címre, ha nyomtott tananyagot kértél.

3. Ezután át leszel irányítva az esemény Zoom meeting regisztrációs űrlapjára, ahol megadod a nevedet és az e-mail címedet.

4. A sikeres jelentkezést követően, egy automatikus e-mail érkezik a további tanfolyami információkkal és arról, hogy tudod befejezni a jelentkezésedet teljesen.

A szeminárium nyelve az első jelentkezők igényei alapján lesz kiválasztva.

Kérdés esetén, keress bátran!

Aktuális tanfolyamok

ThetaHealing® Haladó Tanfolyam

ONLINE – MAGYAR
2023.03.18-20. 9:00-16:00 Budapest időzóna

Kérlek, a nyelvvel kapcsolatos igényedet, küldd el az info@forgonyanna.hu címre.

Egyéni ThetaHealing® Haladó Tanfolyam

ONLINE – ANGOLUL VAGY MAGYARUL

További infóért kattints az alábbi gombra!