fbpx

ThetaHealing® Konzultáció További ThetaHealerekkel

Ezen az oldalon olyan ThetaHealing® konzulenseket és instruktorokat találsz, akik nálam, nálam is végeztek tanfolyamokat, és úgy gondolom, hogy a velük való közös munka is igazán gyümölcsöző lehet.

További információért kattints a képek alatt található gombra!

 

Tamás Vivien
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Nyelv: Magyar

A ThetaHealing® egy olyan kvantummechanikára épülő energetikai módszer, amivel automatikusan megtanulod théta agyhullámra váltani az agyad, és ezáltal kapcsolódni az úgynevezett Kvantum vagy Mindenség Teremtőjének teréhez.

Ebben az állapotban újraprogramozhatod elméd azon részeit, amivel eddig esetleg tudattalanul szabotáltad bizonyos életterületek sikeres megélését, céljaid elérését, a boldog párkapcsolatot, anyagi bőséget, szellemi, fizikai és lelki jólétedet.

A konzultáció során egy biztonságos helyen lehetsz, ahol meg tudod osztani az érzéseidet és megéléseidet anékül, hogy ezek megítélésre kerülnének.

A különlegessége a módszernek, hogy théta agyhullámokat alkalmazunk. Ennek segítségével képessé válunk a tudatalatti elme elérése, és onnan könnyedén oldani a limitáló hitrendszereket az aktuális problémád kapcsán.

A ThetaHealing technika nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, sem konvencionális gyógyító, nem-konvencionális gyógyító eljárásnak vagy természetgyógyászati tevékenységnek. Minden, ami elhangzik egy konzultáción vagy kezelésen, soha nem helyettesíti vagy írja felül az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.