fbpx

THETAHEALING® TECHNIKA

 

Theta healing - Vianna Stibal

2019. október – Vianna Stiballel, a ThetaHealing® megalkotójával

A ThetaHealing® meditációs technikát Vianna Stibal hozta létre 1995-ben, saját személyes fejlődése során. Eredeti könyve részletezi személyes útját és a Teremtőhöz fűződő kapcsolatát meditációs technikájának tükrében.
A ThetaHealing® technika egy meditációs módszer, amely egyben egy spirituális filozófia is. Alkalmazásával érzelmi, fizikai és szellemi javulást érhetünk el, miközben közelebb kerülünk a Mindenség Teremtőjéhez. A folyamat során alkalmazott, a Teremtőhöz indított összpontosított ima lehetővé teszi, hogy elmédet, testedet és szellemedet megtanítsd a korlátozó hiedelmek tisztázására, hogy pozitív gondolatokkal éld az életet, elsajátítva azon erényeket, amit adott életszakaszban, a körülötted megjelenő helyzetek által tanítani szeretnél önmagadnak. Az alkalmazott meditáció és imádság által a ThetaHealing® technika pozitív életet teremt.

Nagyon fontos fizikai kihívások esetén, hogy a ThetaHealing® technika a hagyományos orvoslással együtt alkalmazandó. Ez a módszer megtanítja, hogyan kell felhasználni saját természetes megérzéseinket, miközben a Mindenség Teremtőjének feltétel nélküli szeretetéhez kapcsolódunk és együttműködünk vele. Valójában akármilyen jellegű változásról, változtatásról is van szó, a tényleges „munkát” a Mindenség teremtője (Kvantum, Sors, Univerzum, Isten, ahogyan szeretnéd őt hívni) végzi. Úgy gondoljuk, hogy a „théta” és „delta” agyhullám hatására, valamint a (fizikát és a kvantumfizikát magában foglaló) koncentrált imádsággal valóban tanúja lehetsz annak, ahogy a Mindenség Teremtője pillanat alatt fizikailag és érzelmileg új valóságot teremt. Nap mint nap tapasztaljuk, ahogyan a ThetaHealing® technika révén az intuitív képességek felhasználásával spontán fizikai és érzelmi változások idézhetőek elő.

A nevem Forgony Anna, okleveles ThetaHealing® instruktor és konzulens vagyok. Több ThetaHealing® konzulensi képzést is, valamint a ThetaHealing® Alap DNS instruktor szemináriumot is elvégeztem. 2018 óta foglalkozom a ThetaHealing® módszerrel egy-egyes konzultációk formájában, és 2019 óta pedig a technikához kapcsolódó tudás továbbadásával is tevékenykedem.

A következő videókban hivatalos angol nyelvű anyagokat találsz a ThetaHealing® technika kapcsán:

A ThetaHealing® és a ThetaHealer® a

THInK bejegyzett védjegyei

a www.thetahealing.com oldalon.

Kapcsolódó szolgáltatások

 

ThetaHealing® konzultáció

ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam

A ThetaHealing technika nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, terápiás tanácsadásnak, sem konvencionális gyógyító, nem-konvencionális gyógyító eljárásnak vagy természetgyógyászati tevékenységnek. Minden, ami elhangzik egy konzultáción vagy kezelésen, soha nem helyettesíti vagy írja felül az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.