ThetaHealing®

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing® technikát, melynek hátterében saját tapasztalásai, elért erdeményei álltak. Ekkor egy a lábát érintő daganatos betegségből gyógyult meg.

A ThetaHealing® életszemlélet, filozófia, szorosan kapcsolódik a Mindenség Teremtőjébe, Istenbe, a Sorsba vagy a Kvantumba (ki hogyan szeretné nevezni) vetett hitünkhöz, de az egyik legfontosabb ismérve, hogy ez egy meditációs technika.

A tanfolyamok és konzultációk során a
jelenlévők automatikusan théta agyhullámra váltanak.

Hogy miért is fontos ez?

A théta agyhullám mély, meditatív állapot, hatására kreatívabbak lehetünk, felfedezhetjük a Teremtővel való Egység érzését, rendkívül hatékonyan láthatunk rá és oldhatjuk a tudatalattinkban megbúvó traumákat és korlátozó hitrendszereket, anélkül hogy ezeket a tapasztalásokat újraélnénk.

Ilyen hitrendszer lehet például:

“A pénz büntet engem.”
“Mindig boldogtalan leszek.”
“Az élet nehéz.”
“A férfiak elárulnak.”
“A nőknek a legfontosabb a pénz.”

Ezek a hitrendszerek egyben döntések is, és mivel a tudatalattiban tárolódhatnak, így tudattalanul képesek irányítani az életünket.

Ez azt jelenti például, hogy akármennyire is szeretnél végre bőségben élni, sikereket elérni, boldog párkapcsolatban lenni, ha ezzel ellentétes hitrendszerekkel rendelkezel, akkor egész egyszerűen nem tudod bevonzani a tapasztalást az életedbe.

2019. október – Vianna Stiballel, a ThetaHealing® megalkotójával

Honnan jönnek ezek a hitrendszerek?

Létrejöhetnek a jelenlegi életedben, amikor megélsz egy adott élethelyzetet, vagy egész egyszerűen látod.

Például az óvodában az egyik társad kivette a kezedből a lapátot, amivel éppen játszottál. Kialakulhat a csalódottság érzése, a kétségbeesettség, a kifosztottság, de akár az a hitrendszer is, hogy “Tőlem mindent elvesznek.”

A második a genetikai szint. Az őseinktől hetedíziglen képesek vagyunk hordozni az általuk megélt történések hatásait a DNS-ünkben. Valóban tényleg a te véleményed az, ahogyan gondolkozol a pénzről? A férfiakról? És a nőkről? Gondolj csak vissza az elmúlt 110 évre! Mennyi, mennyi minden történt, hányféle tapasztalás és nézőpont lehetséges.

Történelmi szinten kezeljük azokat a hitrendszereket, amelyeket más életekből hozunk, a kollektív tudatból vagy különböző csoporttudatok által. Illetve vannak olyan erőteljes és mély programok, amelyek a lélek szintjét is érintik.

A technika egyik hatékonysága – a théta agyhullámokon túl – abban is rejlik, hogy egyszerre vagyunk képesek dolgozni az élethelyzetünket érintő gyökérproblémán más-más szinteken. Legyen az saját, ősök általi vagy akár átvett tapasztalati minta.

A ThetaHealing® technikában ezen kívül még rengeteg érdekesség található: testszkennelés, jövő leolvasása, őrangyalokkal való kommunikáció, csakrák hangolása, energetikai egyensúly visszaállítása, energetikai tisztítás (beleértve a sugárzási hatásokat, lelki horgokat, szellemeket és entitásokat is) és manifesztáció.

A technika alkalmazásával – legyen szó konzultációról vagy tanfolyamról – óriási lépéseket tudsz tenni a vágyott jövő irányába, és mindeközben egy szeretetteljes és támogató légkörben lehetsz a szeretetet esszenciális erejét alkalmazva.

Kapcsolódó szolgáltatások:

ThetaHealing® konzultáció

ThetaHealing® Alap DNS Tanfolyam

 


 

 


Adatvédelmi Nyilatkozat


 

 


 

 


Általános Szerződési Feltételek