fbpx

VALÓSÁGTEREMTŐ KLUB

Szeretettel invitállak meg legújabb újabb szolgáltatásomra

A VALÓSÁGTEREMTŐ KIEMELT CSOPORTBA

A Valóságteremtő Klub egy Facebook Zárt csoportban kerül megrendezésre, ahol hónapról hónapra kiemelt témákkal foglalkozunk.

Minden hónapban a témának megfelelően töltök fel

HÁROM VIDEÓT

KAPCSOLÓDÓ MUNKAFÜZETET

EGY EGYÓRÁS ÉLŐ VIDEÓ IS MEGRENDEZÉSRE KERÜL, AHOL EGYÉNI KÉRDÉSEIDET IS FELTEHETED

A tananyagokban, a videókon és élő videós bejelentkezéseken a következőkkel gazdagodhatsz:

Elméleti és gyakorlatban is használható tudással

Energetikai gyakorlatokkal

ThetaHealing® letöltésekkel és gyakorlatokkal

Vezetett meditációkkal

És akár saját kérdéseidre is választ kaphatsz.

AZ ELKÖVETKEZENDŐ HAT HÓNAPRA A KÖVETKEZŐ TÉMÁKAT DOLGOZZUK FEL:

MÁJUS

MEGÚJULÁS

AUGUSZTUS

LÉLEKTÁRS

JÚNIUS

SZABADSÁG

SZEPTEMBER

MANIFESZTÁCIÓ

JÚLIUS

ELENGEDÉS

OKTÓBER

KITELJESEDÉS

A videókat az adott hónapot követően is el tudod majd érni egy általunk megadott platformon.

Kivel találkozhatsz a Valóságteremtő Klubban?

Forgony Anna vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens.

Nagyjából 8 éve foglalkozom intenzíven önfejlesztéssel, illetve támogatok másokat is saját útjuk során. 2018 óta alkalmazom a ThetaHealing® technikát, és 2019 óta pedig nemcsak egyéni konzultációk során, hanem oktatom is a módszert. Számtalan olyan fejlődésnek lehettem a tanúja, ahol óriási változásokat élhettek meg a klienseim. Bízom benne, hogy Te is megtapasztalod mindezt a program során. 

Forgony Anna

ThetaHealing® instruktor és konzulens

 

“Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad! ❤ Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna!  Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ!
Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”

Laura

A klub tagság adott hónapra szól. Lehetőséged van csak egy hónapra vagy akár többre is regisztrálni.

Az önmagadba fektetett összeg:
– 1 hónapos előfizetés esetén: 10.000 Ft/fő/hó
– 3 hónapos előfizetés esetén: 25.000 Ft/fő/negyedév
– 6 hónapos előfizetés esetén: 45.000 Ft/fő/félév

Az új szolgáltatásra jelentkezők közül az első 10 fő kap tőlünk postai úton egy ajándék “Hatalmad van a saját valóságod felett” tollat és az első hónapra szóló nyomtatott munkafüzetet. 🙂

Regisztrálok a Valóságteremtő Klubba!

Kérlek, válassz az alábbi opciók közül: